Prevara koja je podržala “pandemiju” korona virusa u Wuhanu (Covid-19) toliko je duboka da čak i Associated Press (AP) sada priznaje da je čitava stvar bila velika prevara protiv američkog naroda i svijeta.

U stvari, AP je svoju novu istragu o covid prijevari nazvao “Velika prevara”, naglašavajući kako su Federalne rezerve usmjerile trilijune dolara u “stimulativne” troškove u blagajne lažnih kompanija i organizacija zaduženih za rješavanje “pandemije”.

Sve u svemu, isplaćeno je oko 4,2 trilijuna dolara “hitne pomoći”, što je toliko veliki iznos da ga, kada se prilagodi inflaciji, čini čak i skupljim od zloglasnog “New Deala” pokojnog Franklina Delana Roosevelta (FDR). “Prevaranti su koristili brojeve socijalnog osiguranja mrtvih ljudi i federalnih zatvorenika da bi dobili čekove za nezaposlenost”, otkriva AP o jednoj takvoj prijevari koja se proširila poput požara tijekom kovida.

“Prevaranti su ubirali te beneficije u više država. A podnosioci zahtjeva za federalni zajam nisu bili unakrsno provjereni u odnosu na bazu podataka Ministarstva financija koja bi izazvala crvenu zastavu u vezi s neodređenim zajmoprimcima. Sve je to dovelo do najveće prevare u povijesti SAD-a, s lopovima koji su opljačkali milijarde dolara federalne pomoći za COVID-19 namijenjenu borbi protiv najgore pandemije u jednom stoljeću i stabilizaciji ekonomije u slobodnom padu.”

Kao i obično, bogati su postali bogatiji, a siromašni siromašniji tijekom covida

Znamo da covid zapravo nije bio „najgora pandemija u jednom vijeku“, ali ovo je AP o kojem govorimo – medijski izvor pod kontrolom korporacije koji će uvijek sačuvati obraz. Usprkos tome, AP priznaje da covid nije ono što se činilo.

Najmanje 280 milijardi dolara ukrali su prevaranti tijekom Velikoe prevare, dok je još 123 milijarde bilo pogrešno potrošeno ili potrošeno. Konzervativne procjene govore da je više od 400 milijardi dolara potrošeno ili nepropisno potrošeno od strane lopova u Washingtonu, DC, dok su Amerikanci ostali zaglavljeni u svojim domovima gubeći posao. Analiza AP-a dalje procjenjuje da je 1 dolar od 10 dolara koje je vlada potrošila tijekom kovida ukradeno ili potrošeno. Jedini dio koji je zapravo funkcionirao kako je predviđeno bile su stimulativne provjere poslane pojedincima, koje su išle 99 posto prema planu.

Velike korporacije, neprofitne organizacije, pa čak i mega-crkve koje su se potpisivale za ogromne novčane reparacije, ako hoćete, zapravo nisu trebale novac. Državne i lokalne samouprave također su izvukle svoj dio. “U žurbi su spuštene zaštitne ograde za zaštitu federalnog novca”, navodi se u izvještaju AP-a o programima kredita koji su bili ponuđeni tijekom kovida.

„Potencijalnim zajmoprimcima je bilo dozvoljeno da ‘samopotvrde’ da su njihovi zahtjevi za kredit točni. Zakon o CARES-u također je zabranio SBA-u da pregleda transkripte poreznih prijava koji su mogli izbaciti nejasne ili nezaslužne podnosioce zahtjeva, a odluka je na kraju poništena krajem 2020.

Program naknada za nezaposlene nije bio mnogo bolji – bio je toliko loš, u stvari, da su čak i vladini zvaničnici priznali da je to „neka vrsta beskonačnog lonca novca kojem svako može pristupiti“. Vršilac dužnosti direktora za provođenje prijevara u vezi s COVID-19 u Ministarstvu pravosuđa (DOJ) također je priznao “neviđenu količinu prevare”.

„Ako otvorite prozor banke i kažete, dajte mi svoju prijavu i samo mi obećajte da ste zaista ono za što kažete da jeste, privući ćete mnogo prevaranta i to se ovdje dogodilo“, požalio se generalni inspektor DOJ-a Michael Horowitz.

Najveći prevarant od svih, naravno, su privatne Federalne rezerve i njihov beskrajni pohod na štampanje novca, koji se zaista povećao tijekom covida kako bi podupro Wall Street na račun vrijednih Amerikanaca. Kao rezultat svega tog štampanja novca, inflacija je sada preko krova.

logično