Dragi naši Logičari, jednu stvar morate znati. Kada vas se pretjerano hvali, znajte da vam se priprema neko zlo. Zlatno je to pravilo kojeg ne smijete nikada zaboraviti. Međutim, kada vas osobno napadaju sa svih strana, budite sigurni da se radi o organiziranoj operaciji, što se u ovom slučaju događa najboljem tenisaču svih vremena Novaku Đokoviću.

Tko je Novak Đoković?

Novak Đoković rođen je 1987. godine u Beogradu, u Republici Srbiji. Najstariji je sin Srđana i Dijane (rođ. Žagar). Obitelj po ocu vuče podrijetlo iz mjesta Jasenovo Polje pokraj Nikšića (Crna Gora), a po majci iz Vinkovaca (Hrvatska).

Đoković je počeo trenirati već u četvrtoj godini, a svoj premijerni nastup na ATP turnirima imao je u Umagu, 19. srpnja 2004. godine gdje je u prvom kolu izgubio od Talijana Filippa Volandrija.

Svoj prvi turnir Đoković je osvojio 23. srpnja 2006. godine u nizozemskom Amersfoortu i od tada niže pobjede.

Prvu pobjedu nad Top 10 igračem zabilježio je u studenome 2005. godine na turniru iz Masters serije u Parizu, kada je u meču drugog kola bio uspješniji od Argentinca Mariana Puerte.

Đoković je osvojio 22 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, Australian Open (10), Wimbledon (7), US Open (3) i Roland Garros (2). Šest puta je osvajao završni turnir i 38 puta bio pobjednik turnira iz ATP Masters serije. Bio je članom srpske teniske reprezentacije prilikom osvajanja Davis Cupa 2010. godine. Imenovan je za najboljeg svjetskog športaša 2011. i 2015. godine.

Novak Đoković je definitivno najpoznatiji svjetski športaš svih zemalja bivše Jugoslavije.

Zašto im smeta Novak Đoković?

Plandemija je najveća svjetska kriminalna operacija korporativne, farmaceutske, političke i znanstvene mafije. Nešto slično još nije zabilježeno u povijesti. Plandemija je najavila početak realizacije Agende 2030 koja za cilj ima pokoriti ono malo slobodnog duha, spremnog na žrtve i borbu za bolje sutra.

Dio ove zločinačke operacije je cijepljenje još neprovjerenim takozvanim “cjepivom” iza kojeg stoje, za korupciju već osuđene, farmaceutske korporacije.

Mali broj logičnih osoba se suprotstavio Agendi 2030 tražeći samo slobodu izbora, uključujući i Novaka Đokovića.

“Ne želim da me se poistovjećuje s antivakserima, ali spreman sam žrtvovati titule ako će me prisiljavati da se cijepim. Nikad nisam bio protiv cijepljenja, cijepljen sam kao dijete. Ali, oduvijek sam podržavao slobodu izbora oko onoga što stavljate u svoje tijelo.”, izjavio je za BBC Novak Đoković.

Od ovog momenta, na svim razinama, kreće perfidno organizirana kampanja protiv Novaka Đokovića. Spotiču mu se politički stavovi i uvjerenja, na koje on ima puno pravo. Svaka izjava ili video Novaka Đokovića se analiziraju i stigmatiziraju, kako bi se kod publike stvorila mržnja:

  • “Đoković galamio na Gorana Ivaniševića”
  • “Dodik pokvario dolazak Đokovića u Trebinje”
  • “Đoković ide u pritvor”
  • “Skandalozno! Novak hoće da krsti decu na Kosovu i Metohiji”
  • “Skandalozno: Đoković pozirao ispred zastave pod kojom su izvršeni strašni zločini”
  • “Đoković: Vidio sam građanski rat u Jugoslaviji, Kusturica je pravi čovjek”
  • “Nadalov stric kritikovao Đokovića: Da su svi protiv vakcine kao on bilo bi više mrtvih”
  • “Đoković došao na utakmicu Zvezde: Dok se skandiralo ‘Kosovo – Srbija’ mahao s odobravanjem”
  • “Ukrajinski nogometaš napao Shevchenka jer je sjeo pored Đokovića: Kako možeš biti pored tog g***a”…

Nogometaša druge lige prate mainstream mediji. Da im povjerujemo?

Zadnji napad od gotovo nepoznatog ukrajinskog igrača treće lige, vrlo je interesantan.

Ukrajinski nogometaš treće lige Roman Zozulya žestoko se obrušio na najboljeg igrača u historiji ove zemlje Andriyja Shevchenka jer je u VIP loži sjedio pored Novaka Đokovića.

“On kao Ukrajinac ima odgovornost za reputaciju svoje zemlje, gdje god da se nalazi. Ako ste pozvani na utakmicu, a do vas sjedi sportista s iskrenim proruskim stavovima, onda se ne može smijati s njim. Pravi Ukrajinac neće sjesti na hektar zemlje od tog g***a. A zašto onda to radi naš ponos nacije? Je li Shevchenko znao da sjedi pored Đokovića? Zna li on da su Novak i njegov otac, blago rečeno, aktivni rusofili?, napisao je Zozulya na Instagramu.”, pita se igrač druge lige.

Zamislite, novinari balkanskog medija prate izjavu gotovo nepoznatog ukrajinskog športaša i stavljaju je na naslovnicu medija u kojoj se insinuira da je Novak Đoković, zbog svog političkog stava, obično govno.

Jarane pogledaj naslovnu, raspirivanje mržnje, hajcanje, zavađanje, igre bez granice“, stoji u komentaru ispod članak, točno opisujući o čemu se ovdje radi.

Tko je Roman Zozulya kojeg prenose mainstram mediji?

Ovaj 27-godišnjak postao je idol navijačima Dnipra zbog svojih uvjerenja i nikada se nije sramio objaviti svoju podršku ukrajinskoj vojsci.

Tijekom prijateljske utakmice protiv Španjolske 2015., u kojoj je bio ozlijeđen, dao je na aukciju svoj dres nošen na utakmici kako bi prikupio sredstva za 25. zrakoplovnu brigadu.

Također je izrazio svoje divljenje ukrajinskom krajnje desničarskom heroju Stepanu Banderi, što je razljutilo skupinu navijača Rayo Vallecana koji su objavili vlastitu izjavu “fašizam i potvrđeni neonacisti nisu dobrodošli”

Kako vidimo, ni potvrđeni neonacisti više nisu problem za mainstream medije, kada se želi ocrniti Novak Đoković, jer je to dio klasične obavještajne operacije u kojoj plaćeni timovi prikupljaju informacije iz kompromitiranih izvora, te ih obrađene šalju mainstream novinarima, medijima i novinskim agencijama na prijevod.

Hipnotizirana publika guta sve što joj se ponudi, ne shvaćajući da ih se manipulira i frustrira, a što je nagore drugi im stvara mržnju prema najboljima među nama.

Roman
Roman Zozulya
Roman Zozulya - Stepan Bandera
Roman Zozulya – Stepan Bandera
logično