Neumorno nastavljamo raditi na našoj novoj kolekciji (Mikloš/ Tomljenović) koja će biti predstavljena na velikom modnom spektaklu u Zagrebu.Organizatorica je naša Matea Jakopina s kojom imam niz uspješnih suradnji. Sve što Matea organizira završi savršeno pa se gostovanju kod nje iznimno veselimo. Kolekciju smo pripremili s resama, jer su rese trenutno najpoželjniji modni trend.

Lutajući po 70-tima možda kod nekih od vas probudimo nostalgiju na neka romantičnija vremena. Za snimanje kolekcije iskoristila sam prugu koja prolazi kroz Slavonski Brod, s napuštenim vagonima i mislim da prikladniju lokaciju od te nismo mogli ni pogoditi. Slažete li se ili imate neku novu da mi došapnete za drugi put?

Rese mogu biti na svemu, od jakni do torbi, za manje hrabre je dovoljan i remen sa resama da bi bili u trendu. Kolegica Mihaela dodaje da su najbolje rese od brušene kože jer najskladnije padaju i lelujaju pri padu. Radili smo reciklažom, zadovoljne što smo ponovo udahnule živost stvarima koje su izgubile smisao. Najviše smo se zabavile s jaknama iako smo vam pripremili i prsluke. Da li bi nosili jaknu s resama? 

Pitate me gdje su nosive naše kreacije? Iskoristit ću priliku da odgovorim na vaša pitanja. Ja sam se u svojoj zaista osjećala posebno, nosiva je na dnevnoj bazi u kombinaciji s nekim jednostavnijim stvarima. Bez problema bih u njoj otišla po pecivo, u trgovinu, prošetala psa i radila sve one normalne aktivnosti koje imamo kroz dan. Moda ne treba biti pritisak ni razmišljanje kako će vas netko doživjeti, treba biti uživanje u vašoj slici samih sebe. Znatiželjnih i mrzovoljnih pogleda biti će što god nosile, njima ću poručiti da se ne brinu, ne nosim revolver.

Vidimo se u Zagrebu!