Na ulicama Slavonskog Broda snimao se spot. Scene su izgledale kao iz romantičnog američkog filma, a začuđeni prolaznici ekipu su krišom fotografirali. U glazbi sam duži niz godina, u režiji, kao scenarist, koreograf i kostimograf, netko iza kamere tko pazi što se zbiva ispred, no ovoga puta napravila sam iznimku i stala sam ispred same kamere. Moja uloga je bila uloga preljubnice. U samom spotu sam žena koja ostavlja muškarca zbog mlađeg ljubavnika, zapravo nešto što se u stvarnom životu jako često i dogodi. Kada su me pitali da li mi je bilo teško odglumiti ulogu potpuno suprotnu od mene privatno, rekla sam da nije, s obzirom na ranije iskustvo s glumom i oslonjenoj na svoju maštu, smatram da mogu odglumiti bilo koju ulogu.

Zahtjevnu ulogu u samom snimanju imao je snimatelj Saša Jelić, široj publici poznat kao pjevač, jer je neke kadrove snimao doslovno u zraku dok ga je vozio moj prijatelj Teo, bez Tea ništa ne bi bilo izvodivo.

Zahvaljujem se vlasniku caffe bara Jack Danielsa koji nam je ustupio prostor i u njemu nas ugostio,  ustupio svoje automobile i zajedno sa mnom bio glavni glumac. Da je netko drugi bio na njegovom mjestu ne bih se uspjela toliko opustiti i zabaviti, kada se radi bilo kakav projekt, najvažnije je kakvu ekipu imate. U našoj šarenoj galeriji donosim vam kadrove sa snimanja pjesme pjevača Zlatka.

Nakon ovog iskustva vraćam se modi, radim na velikoj novoj kolekciji koja će  uskoro biti predstavljena u Zagrebu, a vjernim čitateljima rado ću prenjeti svaki detalj.