Poštovani,

ako se ukaže prilika i ako procijenite da bi ovo moglo biti interesantno Vašoj publici bio bi zahvalan da to objavite na Vasim stranicama.

lp 

Vlado Stakić

**********

Nije problem kada priučeni novinar bez poznatog obrazovanja, po struci švajser po karakteru lažov i kukavica po  opredjeljenju sjajni demagog, a po vlastitom svjedočenju kriminalac, na svojim stranicama napada poput prave kukavice tamo nekog  neznalicu optužujući ga da  javnosti nameće svoje svinjarije kao jedinicu mjere za dopušteno ponašanjeProblem nastaje kada taj priučeni i samozvani beskarakterni nadrinovinar  svoj vrijednosni sud nameće  školovanom i obrazovanom novinaru, ali i cijelokupnoj javnosti, a još je sramotnije kada se poziva na univerzalna novinarska načela 5W+H. pa svojem kolegi mamićevski porucuje .....AJMOOOOOOO NIKOLA, IMEEEEEEE, IMEEEEEEEEE...Problem  dodatno pojačava hrvatski CLAAS RELOTIUS (DRAGO HEDL) javno tvrdeći da ga živciraju oni koji se uključuju u razne komentare pa tako valjda i u komentare njegovih epskih eseja, a nisu se u stanju potpisati svojim imenom i prezimenom kao što to uvijek on čini  ispod svojih članaka. Ustvari, on  poručuje da ga beskrajno živciraju ŠJOR KARLO, MAGDA,UNA, KAMENI SPAVAČ, DIREKT...iako su ponekad njihovi nepotpisani komentari vredniji od njegovih eseja.Tako i on, poput Jerka, poručuje ....ajmooooooo imeeeeee, imeeeeee.

No ovih dana, slučajno ili ne, potaknuti objavom potpisanog članka na stranicama najuglednijeg brodskog portala Sbperiskop, ta dvojica sjajnih demagoga svaki u svom mediju odlučili su se na obračun sa nekim. Hedl je to učinio beskarakterno primitivno i pubertetski baš kako i pristaje dojučerašnjem predsjedniku Vijeća časti HND-a.Tako  se HEDL u njegovom kompromitiranom mediju koji je u stopostotnom vlasništvu grada BELISĆA, oli Beliscanskom listu odlucio na obračun i omalovažavanje tamo nekih iz prikrajka koji kupe mrvice ispod nečijeg stola. Dapače, u tom njegovom kompromitiranom mediju, on poručuje građanima da se veseli i uživa što ima priliku da se eto i na takav pubertetski način obračunava s tamo nekima iz prikrajka. No taj sjajni demagog, iako ga žvciraju oni koji se ne potpisuju ispod svog komentara punim imenom i 

i prezimenom i sam se ne usudi napisati ime i imena onih koje vrijeđa iznoseći lazi obmane i objede.Ta proračunata kukavica, medij koji je u stopostotnom vlaništvu tijela javne vlasti, opet koristi za svoje osobne  obračune. Ništa neobično, svojim lažima i obamnama do sada je uspio uvjeriti dobar dio obrazovanih, ali ipak naivnih novinara i većinu takvih medija. Dapače, u tom kompromitiranom HEDLOVOM mediju, nikada nitko i nikakava grupa građana nije mogla komentirati ili reagirati na bilo koju objavljenu svinjariju HEDLA i njegovog pajdaša glavnog i odgovornog urednika tog medija, pa se postavlja pitanje odakle mu pravo da javni medij korsti za svoje obračune s nekim i nekima.

Inače, jedno od univerzalnih novinarskih načela, istinito je i točno informiranje građana, što, očito. Jerkec i Dragec još uvijek nisu savladali. Na isti način Jerko Zovak hrabro, valjda kakav je bio i hrvatski branitelj, opleo je po nekom ne navodeći ime, no nista neobicno. Metoda i stil  prepoznatljivi Hedlovski, udaraj i ne daj da se povrijeđeni brani. Jerko je već u nekoliko navrta bio opomenut i kažnjen odlukom Viječa časti HND-a, no u tim kaznama možda je najvrednije što su ga njegovi kolege upozorili da on ne razumije KODEKS ČASTI HRVATSKIH NOVINARA. Nabrajalo mu je VIJEĆE ČASTI HND-a sve članke Kodeksa časti koje je prekršio vjerojatno zato što je podkapacitiran da može razumijeti na što ga obvezuje Kodeks časti udruge čiji je valjda član.

Javnosti je poznato da su neki problematizirali ratni put JERKA, te da su se neki mediji i ugledni novinari očitovali o HEDLU. Očitovala se i crkva zabrinuta zbog njegovog također epskog članka i opservacije da je Stepinac krvnik među blaženima. Poznat  je i njegov odgovor i obrana da je njegov zločin manji od zločina crkve, jer da je crkva kroz povijest smaknula na milione nedužnih gradjana, a on se je, eto, samo malo zaigrao aa Stepincem.

Jerko i pajdaš mu Dragec, vjerojatno nisu nikada čuli za tursku izreku: istina ima samo jednu manu, uvijek se sazna. Oni su se držali one stare izreke: dok istina obuče cipele, laž če obići pola zemaljske kugle, a ako istina zapne u nekakvom  JAIL-u, tada će laž obići i cijelu zemaljsku kuglu.

Kako se za istinu vrijedi boriti pozivam Jerkeca i Drageca da združeno, uz pomoć svojih veza vezica, priučenih informatora, zaplašenih piskarala,          hrabro i odvažno objave i sa sebe speru ljagu da su lažovi  :

1. Tko je JERKOV neznalica koji svojim neznanjem i podlošću, siluje javnost namečući svoje svinjarije kao jedinicu mjere za dopusteno ponasanje. 

- koje su to svinjarije, koja je to javnost javno obznanila da se radi o svinjarijama; kolokvijalno, neka odgovori na njegovih 5W+H  na koje je 

 upozoravao svog kolegu i uglednog novinara NIKOLU PATKOVICA, vljada samo zato sto taj novinar nije clan njegove kompromitirane udruge HND-e.  

 WHO, WHAT, WHEN, WHERE, WHY+HOW  ?

 2. Tko su HEDLOVI  oni iz prikrajka koji su kupili ili kupe nečije mrvice ispod stola, tko su koliko ima tih marginalaca zbog kojih se on raduje dati odgovore na  univerzalnih 5 W+H .  

Neovisno o tome čime su bile motivirane tvrdnje JERKECA I DRAGECA, nedopostivo je da oni u svojim članicma nisu svojoj publici odgovorili na 

pitanje tko je i tko su marginalci iz prikrajka ili tko je neznalica koji siluje javnost.

Ovaj su puta zaista pretjerali pa im je potrebno poruiti:

 NO PASARAN JERKEC, NO PASARAN DRAGEC

 Vlado Stakić