Pozdrav,

Svi ste mogli primjetiti novi dizajn, možda čak i nove poteškoće s učitavanjem portala, ali, eto, to su klasične boljke prelaska na novi server, nevezano za tehnologiju.

Da, promijenili smo server, tehnologiju, maknuli se sa jednog programskog jezika na drugi (nadam se bolji i brži)
No, što se to promijenilo za skupinu ljudi koji redovno komentiraju vijesti koje izlaze... Taj "problem" možete zahvaliti i EU normama/regulativama/zakonima

Jedna od tih normi (i ostalih navedenih) je GDPR.
Na žalost mi taj korak ne možemo olakšati a da pri tome ne kršimo zakon EU koji se jako skupo (a kako su uslijedile nove regulative moglo bi se i povećati) košta, šaljemo vam službenu obavijest.

Mi vašu lozinku na starom portalu nismo znali, niti je znamo na novom portalu, ono što mi vidimo je skup nekakvih slova i znamenki i nemamo mogućnosti to promijeniti, a da pri tome ne prekšimo neku od regulativa, zato Vas najljubaznije molimo da napravite slijedeće:

  1. Kliknite na link prijava

  2. Nakon toga će Vam se učitati stranica za prijavu. S obzirom da nemate mogućnost prijave sa istim podacima kojima ste pristupali do sada potrebno je kliknuti na gumb "Zaboravili ste password?"

3. Kada ste to kliknuli otvoriti će Vam se forma u koju će te morati upisati e-mail adresu sa kojom ste se registrirali na ovaj portal, i pritisnite gumb "Pošalji upute za izmjenu lozinke"

4. Nakon toga na Vaš e-mail će doći email u kojem će se nalaziti link za izmjenu trenutne lozinke. Kliknite link, i promijenite Vašu żeljenu lozinku.

5. Prijavljivanje sa vašim novim pristupnim podacima se vrši isključivo preko email/lozinka, iako će vaš nickname/ime i dalje stajati iza svakog Vašeg komentara

P.S. Obavezno provjerite da li je e-mail pošta završila u spam-u. Poslije toga komentirajte kao što ste to činili i do sada