Svi oni koji nisu upućeni u najnoviju slavonskobrodsku aferu, čiji tragovi nedvosmisleno vode u transparentno Gradsko poglavarstvo, neka pročitaju njeno sudsko finale ispod ovog kratkog uvoda. Inače, gradska vlast ishodište je mnogih afera, znanih i onih koje će tek otkrivene biti.

Ismijava li se gradonačelnik Mirko Duspara odlukama Upravnog suda u Osijeku ili bivšim djelatnicima, Dušku Medakoviću na primjer (ovdje je o njemu riječ), a koje je protuzakonito "smjestio" na Zavod za zapoŠljavanje?

Ili se taj isti igra novcima gradakog proračuna, tj. novcima građana Slavonskog Broda?

Hoće li odgovarati materijalno ili kazneno kad Upravni sud donese Rješenja tim istim djelatnicima koje je sam Grad Slavonski Brod trebao donjeti prije dvije i pol godine?

Nedavno je u javnost izašla vijest o kazni u slučaju Korčula. Znaju li građani Slavonskog Broda kolike novce gubi Proračun Grada Slavonskog Broda u sudskim sporovima sa građanima, bivšim službenicima i tvrtkama?

Događa li se sve zbog sujete JEDNOG OD NAS, kako Mirko Duspara sam sebe naziva po kampanjama, ili lošeg savjetovanja dobro poznate GĐICE, ostaje za vidjeti.

Je li došlo do toga da Duspara mora razbiti još jednu kasicu prasicu? Zajedničku. Jer, sve se vraća, sve se plaća.

Duško Medaković