Sve popularniji mladi glazbenik Lovro Njavro ni mene nije ostavio ravnodušnom, pa sam ga vrlo rado ugostila da bih saznala kako je krenula njegova glazbena priča, koja, po svemu sudeći, može ići samo uzlaznom putanjom.

Predstavi nam se Lovro.

Ja sam Lovro Njavro, umjetničkog imena Lexero. Iz Hercegovine sam, Čapljina, ali rođen u Hrvatskoj, točnije, u Metkoviću. Magistar sam Turizma i zaštite okoliša.

Kako je krenula tvoja glazbena priča?

Moja glazbena priča počela je, ima nekoliko godina, i to radeći remixe. A u vremenu korone odlučio sam početi se baviti svojim vlastitim glazbenim produkcijama i usput pjevati, jer me oduvijek pjevanje zanimalo, no nikad nisam napravio prvi korak do tog trenutka.

Koje tvoje ostvarenje ti je najdraže?

Slobodno mogu reći da je ova moja pjesma, "Pismo pišem ti", koju sam objavio ima koji dan, jedno od mojih dražih vlastitih ostvarenja.

Osim nje, na Youtubeu sam imao par svojih remixa poznatih narodnih pjesama koji su premašili preko milijun pregleda. no izbrisani su zbog autorskih prava.

Što nam možeš reći o svojoj novoj numeri?

"Pismo pišem ti" je jedna pop-rock balada koja govori o jednoj tužnoj ljubavi gdje se sigurno svi možemo pronaći.

Zanimljivo je i vrlo pohvalno da si pjesmu sam i napisao. Kao pisac moram te pohvaliti da je to još jedan veliki plus u stvaralaštvu.

Što bi rekao da je jednom glazbeniku osim dobrog glasa potrebno da bude uspješan u današnjem vremenu?

Glas je sigurno najbitnija stavka koju mora imati jedan pjevač, no dosta je parametara koji još mogu pridonijeti. Stas, izgled, "ono nešto" i naravno dobra pjesma.

Tko bi po tvom bio možda najbolji pjevač naših prostora?

S naših prostora broj 1 pjevač je bio Toše Proeski. Iako više nije među nama, njegove pjesme će živjeti vječno. U to nema sumnje.

Što nam pripremaš?

Što se tiče budućnosti, već se radi na novoj pjesmi koja će najvjerojatnije izići sljedeće godine, zajedno s video spotom. Ritam će biti malo življi, a hoće li biti slična tematika kao ova sad pjesma - to ostaje da čekamo i vidimo.

Želim ti ostvarenje svih planova a nama tvoje nove pjesme.