Šareni orgazam zaludio mlade, liječnica upozorila: “Šljokice vam mogu narušiti zdravlje”

Cure su počele masovno koristiti kapsule za šareni orgazam napravljen na bazi šljokičastog praha.

Foto: Instagram

SEKSUALNA pomagala su dobra stvar dok se koriste u zdravoj mjeri i u ugodnim uvjetima, no seksualna je moda nedavno donijela jedan trend od kojeg se ginekolozima diže kosa na glavi.

Cure su počele masovno koristiti kapsule za šareni orgazam napravljen na bazi šljokičastog praha.

“Njihova je svrha začiniti seks šarenim vaginalnim sokovima za novo, zabavnije iskustvo vođenja ljubavi. Izbacivanje sokova, “prašine” iz vagine tijekom seksa je prirodna reakcija ženskog tijela, a sada vaša strast može biti još uzbudljivija. Sve što trebate je staviti pilulu u vaginu prije nego što se uzbudite, ili tijekom seksa, a što ćete više sokova proizvoditi, pilula će se prije razgraditi te ispustiti više prašine strasti i pobojati vaš orgazam. Iskustvo koje će oboma zašareniti seksualni doživljaj”, piše uz kapsule koje proizvodi tvrtka Pretty Woman, a poznate su i kao Passion dust intimacy.

No ova pobojana strast ne sviđa se svima. Pilule su naljutile doktoricu Jennifer Gunter koja je nedavno objavila post o njima na svom blogu.
Pokušala je upozoriti mlade da malo razmisle o zdravlju svoje vagine. Vagina je jako osjetljiva, a njeno zdravlje ovisi o ravnoteži dobrih bakterija koju bi ovi gliteri mogli narušiti i dovesti do gljivičnih infekcija, upala te lakšeg prenošenja spolnih bolesti. “To nije šala. Vagina je jako osjetljiva”, poručila je ova liječnica pa nas je zanimalo od čega su kapsule doista napravljene.

Kako stoji na stranicama Pretty Woman, kapsule su izrađene od želatine, jestivog glitera na bazi škroba, praha akacije (gume arabike), kukuruznog škroba i stearinske kiseline, a jedino na što proizvođač upozorava je rizik od napada astme ako se prašina oralno udahne.

Činjenice su tu, pa vi odlučite želite li zašareniti svoje orgazme ili ćete ipak radije ostati na klasičnim sokovima.

2 comments

  1. Najbolje je smrkati samo bijelo. Orgazmi su dvostruko jaci.

  2. Nezgodno je i to sto muski jezici budu isto sareni.

Odgovori