Dajana Mikloš: “S grupom kolegica u prirodi, daleko od grada, maski, rukavica, uplašenih prolaznika, fotografirali smo moje nove ideje.”

Na pitanje što radim u izolaciji odgovorila sam : “Mi umjetnici mi imamo neki svoj svijet paralelan ovom 😁”. Ne slušam vijesti, ne pratim statistike, ne slušam ništa što bi me moglo uznemiriti ili poremetiti moje dobro raspoloženje, neodgovorno, blesavo ili uvrnuto. No svakako je recept s kojim mislim doživjeti stotu. Kao i vi svi i ja sam u situaciji pandemije Covid-19 koja nas je sve zadesila. Iskoristili smo slobodno vrijeme u svoju korist, s grupom kolegica u prirodi daleko od grada, maski, rukavica, uplašenih prolaznika. Fotografirali smo moje nove ideje. Donosimo vam galeriju.

Zahvaljujem se modelu Tijani Spasojević i Seidi Ćesan, te fotografkinji Aidi Ćesan, bez kojih ova priča ne bi bila tako lijepa.


5 comments

Skip to comment form

  1. Dajana je otjelovljenje optimizma i neposustajanja. Čestitke za nove kreacije.

  2. Galeriju možemo nazvati KOMADI (Dajana i drugarice)

  3. Čestitke za izlaz iz izolacije.

  4. Volim samouvjerene cure. Volim Dajanu kad o sebi misli da je umjetnica. I jeste.

  5. Ova fotka gdje su njih dvije u raskoraku i Dajana se drži za kosu je magična. Razigrana blue jeans kolekcija za proljeće puna tila i cvjetića. I hešteg torbice. Moglo je biti ubaćeno i nešto na temu korone, korona pomponi or somethng. Maske, sad su moderne maske svih oblika i dezena, jaknica, suknjica i maskica, koja kolekcija za ljepotice.
    “Even the most beautiful women lose flavour. However, the flavour of the sensual ones outlives them.”
    ― Lebo Grand

Odgovori