Adrian Popović i ekipa: Drugi dio

Prije mjesec dana objavili smo da je Brođanin Adrian Popović pokrenuo vlastitu video produkciju. Nakon opravdane stanke, vratili su se. Nastavljaju u istom stilu, u istom formatu. Pametna zabava. Uvjerite se sami!

Podatke o produkciji i autorima možete pronaći ispod videa.

5 comments

Skip to comment form

  1. Na kraju piše da je video šaljivog karaktera i napravljen bez namjere da se nekog uvrijedi. Wrong. Treba ubuduće napisati da su promašili sve ako nikoga nisu uvrijedili. Ma kakva umivenost i pristojnost! Popoviću osobodi, ako ga imaš, svoj mladenački bezobrazluk, inače ćeš ostati na “četrtišće” pogleda.

    1. I ja sam to primjetio. Besprijekorno, ali na školski način. Odlikaši. Ljudi, zabrijte kritiku društva i države iz koje bježi vaša generacija. Ne morate biti Vedrana Rudan, ali humor mora biti okrutan kao i oni koji su od Hrvatske za sebe napravili švedski stol.

  2. Nema niti. Dečki jesu duhoviti kao, na primjer, konji koji trče livadom. Ali tek kad ih se upregne od njih koristi. Lijepo je konje vidjeti kako im grive vijore, ali… Dakle, Popović i ti trebaju se upregnuti u neku priču za pamćenje.

  3. Konfekcija. A imaju potencijala za šivanje po mjeri.

  4. Lagana šega.

Odgovori