Podsjetnik: Nakon šokantnog otkrića penisa u teglama: Razočarani analitičari brodske oporbe i sredstava javnog informiranja

Nastrani slavonskobrodski sakupljač rijetkosti, bivši radnik opće bolnice, uhićen je nakon što su u njegovom stanu pronađeni dijelovi ljudskih tijela i tegle (ili tegla) s muškim spolnim organima. Pedesetdvogodišnji muškarac sproveden je u policijsku upravu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povrede mira pokojnika.

Šokantna potvrda policije da su penisi odsječeni s mrtvih tijela u izvjesnom je smislu oneraspoložila i razočarala uporne, nezavisne analitičare lokalne političke scene i lokalnih sredstava javnog informiranja. Naime, ma koliko to zvučalo nevjerojatno i neumjesno čak, isti su se, kao ustrajni tragači za razlozima mrtvila brodske politike i informiranja, ponadali da je pronalazak penisa u formalinu mogući tragični dokaz zašto je brodska politička oporba impotentna odnosno zašto u Brodu manjka novinarskih pisaca sa čvrstim stavom prema nepodopštinama političara, egoističnom gradonačelniku i rastrošnom županu. Forenzični dokazi da je ludi kolekcionar koristio svoj položaj za kastriranje pokojnika, zaustavio je razvijanje perverznih konstrukcija amatera vještih u analiziranju i koji često naginje promišljajućim sudovima- da se radilo o živim žrtvama.
Jedan od analitičara koji često posredno kontaktira s redakcijom, nije sasvim razuvjeren, pa je, u smislu stvaranja nove političko-informativne paradigme, poručio:

– U redu, penisi predstavnika brodske oporbe i brodskih novinara su na broju, ali oni onda nemaju muda. Dolazi vruća politička i gospodarska jesen i lako će se to provjeriti.

Ne bismo komentirali ovako živopisne i ekstremne stavove. Mi smo na stanovištu da se ne radi o tome, već da je možda riječ o pogrešnoj hrani koju uzimaju.

 

sbperiskop

 

 

12 comments

Skip to comment form

 1. Nikad aktualniji Lukićev podjeb. Danas je oporba još jadnija.

  • grey on 18.08.2018 at 07:48

  Beskurata oporba (Ćosić)HDZ) ne može ništa jedinstvenom bloku na vlasti- Duspari (Pravaši) i Valenti (SDP). Kad se crn-crvena srca solože, HDZ se ni j…. ne može.

 2. Povod je strašana, ali tvrdnje su istinite i svježe. Nažalost.

 3. – U redu, penisi predstavnika brodske oporbe i brodskih novinara su na broju, ali oni onda nemaju muda. Dolazi vruća politička i gospodarska jesen i lako će se to provjeriti.

  Vidjet ćemo i ove jeseni. No, kako se već zna, brodski političari općenito, ni za kurac nisu!

  • on 18.08.2018 at 08:31

  Vulgarnost je oružje primitivaca, ekipo.
  Slabi ste, dečki: podjeb (Jagma), ni j(ebati) ne može (Gray), dok je Edo Bare ovaj put zatajio, može on bolje (Ti si proučio Babića od pete do glave, a naročito u sredini ito na dva načina: posisavši mu kurac i cmokajući mu šupak.), “prkači“, trebali biste učiti od “učitelja“ Babića čiji tekstovi su prebukirani vulgarnim izrazima kojima si sigurno utire reputaciju prostačine (baš kao i vi – profil većine komentatora katastrofa: epidemija dijaloškog primitivizma), evo kako to on radi: “ekstatično ejakuliraju, svakodnevno seru, vrhovno govno, izasrao se proljevom, izvadio nabreklu kurčinu, fafaju što će reći besplodno filozofiraju o tome zašto moraju fafati kurčine, možda naprosto uživaju u fafanju“, “ukoliko se ‘kamenogenim’ mužjarcima kurac nedovoljno skameni u izvjesnim okolnostima, imaju na raspolaganju Viagru, a potom neka bez prezervativa navale na svoje žene“, “riječ svršiti namjerno upotrebljavam, jer je nacija u kolektivnom orgazmu.“ Dno dna!

  1. To Crusader! Opusti se, tj. postani napet na drukčiji način. Batali politiku i povijest! Ako si star, sjeti se mladosti!

  • on 18.08.2018 at 08:32

  Evo, još jedan (Mrsunja) iskače iz paštete i pridružuje se ekipi.

  • Maki on 18.08.2018 at 11:08

  Brodski političari. Smijurija. U GV Broda i Županisjkoj skupštini nalaze se govnari koji ni ne pročitaju materijale, a kamoli da bi o nima raspravljali i donosili neke odluke. Bez muda su, jadnici, izmanipulirana masa za malo lovice. Sramite se jadnici!

  • on 18.08.2018 at 11:22

  Sex pistol – Ajde da me i ti pohvališ (mada se za..bavaš), ti koji si prolupalom Ubertrolleru poručio: “Ti si komentator mjeseca! Ostali su, naročito Cruseder sa svojim mlohavim mačem, šrot, hrana za piliće, ni zrno, ni brašno. Dobro si im pokazao!“ Vidiš, a Ubertroller mi je ipak nakon duže korespondencije rekao bar tri puta “oprosti“…
  Moj “mlohavi mač“ (riječ) ipak vas je (čudom) privukao pa komentari koji je mogu nabrojati na prste jedne ili dvije ruke skaču na 70, 60… Interesantno, ne? I nisam ti ja star. Ja sam ti orao. Ali orao ne lovi muhe, capito? Aquila non capit muscas.

 4. Od brodske oporbe ne bi se imalo što odsjeći. Oni ni kite ni muda nemaju!

  • on 18.08.2018 at 11:46

  Evo, ekipi koja prostači (jagma, gray, edo bare, mrsunja, stalker) pridužila se i Vitrina. Alaj vas ima. Epidemija dijaloške vulgarnosti (komentatorske kronične nekultre).

 5. Brod je tipičan hrvatski grad, naseljen malograđanima i kukavicama.

Odgovori