Obavijest posjetiteljima SBPeriskopa: Tri su neminovnosti u životu suvremenog čovjeka: smrt, porezi i gubljenje podataka s kompjutera

Hakeri

Tri su neminovnosti u životu suvremenog čovjeke. Dvije su odavno poznate: smrt i porezi, a treća je gubljenje podataka s kompjutera.

 

 

Za gubljenje podataka i uinvaliđivanje sbperiskopa zaslužni su hakeri. Srušili su puno toga, ostavili samo ljušturu, koja je znanjem i trudom prijatelja Bojana Tomaševića i Roberta Mušickog ponovo gotovo u cijelosti popunjena. U posebnom postu progovorit ćemo opširnije o noćnoj mori koju smo doživjeli. Zaštićeniji i imućniji portali posljedice hakiranja riješavaju za nekoliko sati, šute o tome, a SBPeriskop problem je rješavao nešto duže. No, svako zlo za neko dobro. Tako će SBPeriskop, potaknut nevoljama, uskoro konačno i u svakom smislu, prijeći na višu razinu u koju je uključena veća sigurnost.

 

Nažalost, ostala je jedna neugodna posljedica: svi korisnici (pretplatnici, suradnici, autori) morat će se ponovo registrirati, jer su izbrisani.


 

 

Stoga je ova obavijest ima značenje isprike i poziva na novo registriranje. Svakom korisniku koji je bio registriran uputit ćemo i na njihovu mail adresu poziv da postupak registracije obnove! Hvala na razumijevanju.

 

Odgovori