Dajana Mikloš: Modna revija u Colosseumu i ja (galerija)

U nedjelju, u prostoru City Colosseuma, bila sam dio revije na koju sam gotovo zakasnila žureći iz Beograda. Predstavila sam reciklirane traper jakne, prepune bisera i cirkona. Iako je već postala rutina iz prvog reda promatrati svoje radove na pozornici, ta rutina i dalje je jednako slatka.

Htjela bih iskoristiti priliku i zahvaliti Ivanu Ostopanju i nikad ljepšim manekenkama, kao i Zagrebu koji mi je omogućio materijal za rad, hvala Zagrepčankama.

Od mene i dalje očekujte sve i svašta, jer sam i dalje puna ideja kako iskoristiti stvari koje nam više nisu zanimljive i učiniti od njih komade po posljednjoj modi. I dalje vam želim biti inspiracija da sami sebi napravite nove komade odjeće. Daaa…sami sebi…i čekam da mi ispričate kako je ispalo. Hvala vam što pratite rad.

E, da, fotke je snimila Maja Jagodić


7 comments

Skip to comment form

 1. Nema kraja Dajaninim estetskim vještinama objedinjenih u biznisu.

 2. Vječni traper materijal oplemenjen intervencijama umjetnice. Prognoziram da će se nositi ovo proljeće.

 3. Samo za mlade i vitke. Pojače cure morat će se prijaviti televiziji kako bi skinule kile. Bez pomoći bilo koga, dijeta se ne može sprovesti.

 4. Dašak svjetkih običaja došao je u Brod i osvježio ga. Mirisi ljepote jači su od smrada politike i zagađenog zraka.

  1. Jako mi se sviđa ova današnja moda koja djeluje “reciklirano” i dopušta veliku kreativnost onima koji imaju dar. Ova žena zaista ima ideje i vješte ruke – želim joj uspjeh i dobru zaradu!
   Bravo! Samo naprijed!

 5. Nadograđena konfekcija. Inventivno.

 6. Dobri komadi odjeće, ali najbolji komad je Dajana.

Odgovori