Klepetan dobio pozivnicu za ‘Farmu’

Malena i Klepetan

Na facebook profilu SBPeriskopa pojavila se Pijana čaplja s duhovitim i aktualnim komentarom koji prenosimo s izvjesnim zakašnjenjem nesvojstvenim za internetski medij. Ali, bolje ikad, nego nikad. Samo, postavlja se logično pitanje Pijanoj čaplji i Pink TV-u – što je s Malenom?

SLAVONSKI BROD/BEOGRAD – Brodska legenda i miljenik svih brodskih medija, rodan Klepetan dobio je službeni poziv PINK TV-a iz Srbije da se pridruži reality showu “Farma”.

“Zbog dolaska Klepetana nazad u Slavonski Brod opala je gledanost našeg rijalitija Farma. To je bio jedini dan od kada emitujemo novu sezonu Farme da oči čitavog regiona nisu bile uprte u naš program nego su svi gledali dolazak Klepetana u vaš grad. Stoga smo moji saradnici i ja predložili da se ova lepa ptica preseli na našu Farmu gde će naši stanari da brinu o njoj, a također ćemo da imamo zajedničku gledanost” – rekao je za Pijanu Čaplju generalni direktor PINK TV-a Željko Mitrović.

Klepetan se još nije službeno oglasnio oko ponude iz Beograda, no kako saznajemo iz krugova bliskih rodanu, čini se da Klepetan čeka i ponudu RTL-a Hrvatska za sudjelovanje u novoj sezoni Big Brothera.

 

1 comment

  1. Nije rodo kriv za popularnost, nego oni koji mu snimaju guzicu. Oni već jesu u Big Brotheru.

Odgovori