Javni poziv pjesnicima i piscima kratkih priča

Web knjiga

Pišete li pjesme i kratke priče, a želite da budu pročitane i od čitatelja koji nisu vaši ukućani, rođaci i prijatelji, pošaljite ih na mail adresu SBPeriskopa, jedinog brodskog web magazina: sbperiskop@gmail.com. Pošaljite ih i u slučaju da ste do sada objavili čak dvadeset pjesničkih zbirki i isto toliko zbirki pripovjedaka. Objavit ćemo ih. Po redu stizanja.

Dakle, ako želite da vas čita cijeli svijet u Sbperiskopovoj rubrici „Pjesnici su čuđenje u internetu“, upravite na navedenu adresu najmanje pet (5) svojih pjesama odnosno jednu priču koja može imati teksta najviše do četiri novinarske kartice. Obvezno priložite i svoje osnovne, kratke biografske podatke. Ne libite se, savladajte svoje strahove, budite samouvjereni i dokažite da ljudi  još uvijek pišu i duže forme nego što su to SMS poruke.

5 comments

Skip to comment form

  1. Da ste predložili da čitatelji šalju akvarele, odaziv bi bio velik. U Brodu svi nešto muljaju bojama. Ima značajnih likovnih stvaralaca. Doduše, pomaže im i Grad, imamju galeriju. Ali, književna scena je slaba. Objavljuje li itko išta u Brodu? Dobro, možda na ovaj način izvučete na svjetlo dana zaista nešto dobro… ili, uopće bilo što. Sretno!

  2. Predlažem humanitarno prikupljanje pisačih strojeva za ugrožene pjesnike.

  3. Oj dodo, oj dodole ! 🙂

    1. Jaka podrška pozivu!

      A pjesma koju si naveo zaziva se kiša. Nije li je dosta ovaj mjesec?

  4. Predlažem da krenemo od Nepoznatog junaka.

Odgovori