Sretan Uskrs žele vam nezavisne vijećnice grada Slavonskog Broda Slavica Lemaić i Karmen Dizdar Grgurević

Sretan Uskrs žele vam nezavisne vijećnice grada Slavonskog Broda Slavica Lemaić i Karmen Dizdar Grgurević

 

10 comments

Skip to comment form

 1. Hvala! Isto i vama. Zgodne ste, nezavisne i neugodne za krutog vlastodršca. Izdržite govoriti istinu!

 2. Osmijeh je tu, a realno, Brođani, pa i vijećnice, trebali bi plakati koliko je Brod zapušten.

 3. Curke hvala puno. Samo nastavite!

 4. Vi možete mirne duše čestitati najveći kršćanski blagdan. Vi vršite svoju dužnost kao ispravni ljudi i političari. Nitko vam se neće podsmijavati.

 5. Htio bih izraziti veliko poštovanje prema vijećnicama, a naročito prema Slavici Lemaić koje je postala simbolom oporbene političke borbe za boljitak svoga grada. U tom smislu doživljavam i ovu čestitku- kao poziv svima da barem pratimo njihova nastojanja.

 6. I vama sretan Uskrs žene!

 7. Hvala! Lijepo vas je i za gledati i za slušati.

 8. Hvala!

  Željno i s nadom očekujemo vaše konferencije za tisak kao argumentiranu kritiku gradske vlasti koju predvodi gradonačelnik Duspara.

 9. Drage vijećice baš ste drage.

  Ako namjeravate mijenjati grad, što je više nego nužno, prvo morate promijeniti sebe. Puno opasnije morate biti, jer vi jako dobro znate s kim imate posla. Osim GV-a, portala i osobnih kontakata, pa postoje valjda još neki oblici borbe? Pa niste vi ekološka udruga koja 10 godina ne miče s mjesta. Gdje su leci? Gdje su brošure? Gdje su protestna okupljanja i performansi? Gdje je suradnja s drugim političkim faktorima? Ima li još nezavisnih osim vas… u kulturi?

  Idemoooooooo!

 10. Dragi nepoznati! Žalostan sam da postavljaš onakva pitanja koja bi trebao postavljati SDP-u i HDZ-u!!!

  Koji su još oni drugi politički faktori? Možda HSLS? Možda HSS? Možda HSU? Smješno! Sve su te stranke, a da ne spominjem HNS, HSP idr. već davno mrtve stranke, ne sam u Brodu, nego u RH! A Most i Živi zid još nisu ni izašli iz pelene… Bar u Brodu!

  No da se vratimo na početak. izgleda da i SDP-u i HDZ-u potpuno odgovara to postojanje ‘revolucionarne stranke MD’. SDP-u da mogu preživjeti u Brodu, a HDZ-u da za koju godinu ipak otmu sve iz ruke MD! Pokušali su i dosada, ali nije išlo. To sve je odgovaralo i MD-ovcima, a odgovarat će im odlazak u sjenu jer će to većini značiti ponovno učlanjenje u HDZ! To je nažalost, prava istina!

  Zato moje drage vječnice, koje ste možda izašle iz spomenute grupacije ekoloških udruga, nastavite i dalje onako kako znate i možete jer ste Vi jedini drugi politički faktor! Sretan Uskrs i vama i čitateljima SBPeriskopa!

Odgovori