Ivan Šeremet: Autosatira

Ivan Šeremet: Baš me briga živim kao ćuko…

SILVIO STILINOVIĆ: Predsjednik Kulturnog vijeća grada Slavonskog Broda

ANTE RAŠIĆ, redoviti profesor na Akademiji likovnih umjetnika u Zagrebu.

Izložba za 0 kuna od Kulturnog vijeća grada Slavonskog Broda

13 comments

Skip to comment form

 1. Šeremetov obračun s njima – zastupnicima gradskih vlasti, koji su, povrh svega, u sukobu interesa.

 2. Konceptualc ostaje konceptualc i dok oblikuje portalsku stranicu.

 3. Hoće li ovaj drugi “napad” Šeremeta izazvati Kulturno vijeće i njegovog predsjednika na odgovor?

  1. Bit će to kao u onom vicu kada neki plemić u svoj kući uhvati in flagranti svoju ženu i njenog ljubavnika. On uleti u sobu gdje su bili, razračuna se, a potom kaže svom slugi:” Gospodinu odnesite flaster, a gospođi vadičep!”

 4. Objavljivanjem raskošne autobiografije i biografije Silvia Stilinovića, nasuprot jednostavnoj Rašićevoj (koji nije dobio ni kunu!), Šeremet je uspio plasirati solidnu provokaciju. I na taj način je ukazao na razluku u shvaćanjima funkcioniranja Kulturnog viječa Broda. Vrlo zanimljivo. Osobno, očekujem još zanimljiviji odgovor.

 5. Prca ih Šeremet! Valjda će nešto i do Duspare doći o nekulturnom Kulturnom vijeću.

 6. Meni nije baš najjasnije. Taj Rašić za izložbu nije dobio ništa, a gospoda iz Kulturnog vijeća sama sebi dijele novac poreznih obveznika? To je skandalozno tim prije jer udruzi Brod isto nisu ništa dali. Halo, o čemu se tu radi?

  1. Udruzi Tvrđava.

 7. Šeremet se oslobodio. Možda će još više ako mu s interesom sukobljeni Silvio bude odgovorio. Njušim krv!

  1. Čovjek je iznio svoj problem… A problem je izgleda vezan za nekakvo povjerenstvo za dodjelu financijskih sredstava. Nažalost takva povjerenstva u SB izgleda ne posluju baš najmoralnije i najpoštenije… O tome je i na SBPeriskopu više puta pisano!

   Ali ni izjava “Njušim krv!”, nije baš poštena… Hahahaaaaa!

   1. @Jabihnesto, i ovo nisi shvatio. “Njušim krv” je slikovito izrečeno očekivanje da možda dođe do polemike. Volio bih da se zgrabe Stilinović i Šeremet kao viđeniji brodski kulturnjaci. Jer, sve smrdi na ustajalost i lažnu slogu.

 8. Predivno. Predugo je trajao lažni mir na području kulture u Brodu. Pomalo je loše to što je do sukoba došlo povodom novca, a ne umjetničkih koncepcija.

 9. Dakle, sada je razvidno da je izostao fajt odnosno odgovor Kulturnog vijeća. Tako je javnost ostala neobaviještena o čemu se radi. Stoga vjerujem Šeremetu da je na stvari nevjerojatan sukob interesa.

  Htjela bih ovim komentarom i potaknuti čitatelje da još jednom pročitaju Stilinovićevu urnebesnu autobiografiju.

Odgovori