Gradska knjižnica: Promocija Novog poretka Ivana Lutza i Gordana Sundaća

Drugi zajednički roman Ivana Lutza i Gordana Sundaća čeka veliku promociju 8.11. 2019. petak 19:30h, u Gradskoj knjižnici u Slavonskom Brodu. Nakon vrlo uspješnog romana “Drum”(2014.), nabavite prvi dio osebujne trilogije o ekološkim bitkama, Teslinom projektu iskorištavanja ionosfere, ljudskoj pohlepi, negiranju zatopljenja i igri velikih korporacija.

Roman je prvi dio opsežne trilogije i pun je referenci na Teslin rad, budućnost ljudskog roda ali i znanstvene teze vezano za iskorištavanje energije i problema globalnog zatopljenja. Pročitajte kako su Gordan Sundać ( pranećak Nikole Tesle) i Ivan Lutz (profesor fizike) zamislili budućnost ljudskog roda.

Izdavaštvo Alienus prvi puta će se predstaviti javnosti i najaviti sljedeće projekte, koji će, nadamo se, pokrenuti fantastičnu književnost prema poziciji na kojoj zaslužuje biti.

Nabavite primjerak knjige! Podržite neprofitno izdavaštvo Alienus!
Na promociji sudjeluju:
Urednik: Leon Maglić
Voditelj: Ratko Martinović
Autori: Ivan Lutz i Gordan Sundać

Nakon promocije pridružite se afteru u Beercu!
Čekamo vas!

3 comments

  1. Sundać i Lutz u svakoj su brodskoj reprezentaciji kulture. Sretno na promociji.

  2. Ima nešto u tome da Sundać (Teslin pranećak) piše SF. To je isto kao Teslina luda znanost.

  3. Pisca dva raspravljaju o budućnosti ljudskog roda na, zapravo, zabavan način. Tako je to u romanima. Ali, u oči upada, onima koji ih znaju, da oni kao mladi angažiranni ljudi nikada ništa ne govre o budućnosti Broda, grada u kojem žive i gledaju kako se globalno odražava na lokalno, i obratno. Gadi im s? Ili ih boli ona stvar kao situirane i zaposlene? Da, bode u oči odsustvo njihove kritičke riječi na provincijaliziranje grada od strane politike. Spavajte dečki i sanjajte svoje romane!

Odgovori