Željko Kovačević – Kova: Brodsko ruglo – biciklističko-pješački pothodnik u Osječkoj ulici – postaje pogibeljno

Fotografije sam snimio 26. kolovoza. Nisam ih htio odmah poslati, jer sam se ponadao možda netko reagirati. Poslije toga  nisam bio dva tjedna u Brodu i danas, 14. rujna, prolazim ruglom (biciklističko-pješački podhodnik u Osječkoj!), kad gle čuda. Sve je isto. Za ne povjerovati. Ističem da to nisu ona stakla iz teksta objavljenog na SBPeriskupu prije otprilike dva mjeseca, nego se radi o tri nova razbijena, od kojih je jedno ispalo i visi (vidi se na fotkama) iznad glava ljudi koji prolaze.

I još me nešto zanima. Je li gradonačelnik Duspara, osim kad je bilo otvorenje, poslije toga ikada više prošao pješke tim prolazom? Nije mu kuća daleko.

7 comments

Skip to comment form

 1. Kod pothodnika je otpočetka bio sve bio problem. Tko to bolje zna od korisnika?! Krajnje je vrijeme da se nešto učini. Gradonačelniče, čas je!

 2. Kova imaš li prijedlog osim što zoveš gradonačelnika da posjeti tu smrdljivu rupu?

 3. Reče netko da detalji najviše govore o jednom gradu. Ovaj “detalj” govori o upravljačima Broda kao o neurednjakovićima koje boli mlohava ćuna za sigurnost građana pješaka i biciklista. Što uradiste moroni?

 4. Živimo u prljavom gradu, bezbroj napuštenih i trošnih fasada i dvorišta govore o stanovnicima, vodstvu, kulturi, depresiji itd. Što rade komunalni redari, rade li uopće i smije li im netko reći da moraju zaraditi svoju plaću kao i naš „babo“ koji ju već dugo nije zaradio. Odgovornost 0 bodova!

  1. A sta da rade tu komunalni redari? Pa tu ih je Babo pobacao za kaznu, 2 bivša pročelnika koji se nisu ni imali uz koga učiti, jer su stari protjerani.
   A ovlasti koje im je zakon dao, ionako su samo na papiru, jer Babo i ekipa kontroliraju sve , pa ne mogu ti “redari” naloge sami izdavati, jer time umanjuju moć velikog šefa – Babe.

 5. Nevjerojatno! Veljko i Vanja sigurno su desetak puta pisali o ovoj temi. Izgleda od 2016. svake godine i nikom ništa. Evo sad je već stvarno vrijeme da gradonačelnik usliša Željkove molbe!!!

 6. Pozdrav mom prijatelju Kovi. Vidim da te bez obzira na posao izvan Broda, jos uvijek bole brodske mane.
  Hvala za fotke i nastavi tako.

Odgovori