Svi ste pozvani na predstavu “Prodavač u sex shopu” koju izvodi sam autor Darko Daky Lončar! Ne propustite ovaj urnebes!

Podijelite ovu objavu javno, lajkajte i označite prijatelja koga bi voljeli povesti sa sobom i možete postati dobitnik gratis ulaznice za predstavu.

Pero Kajgana zvani Pohani je stari neženja i po svojoj prirodi teški baksuz i fatalist koji gubi svaki posao koji nađe, a kad mu pokatkad i dobro krene na nekom radnom mjestu, ta firma ubrzo propadne. Radio je Pero sve poslove:  od žive lutke u izlogu, preko čistača zapuštenih grobova i vlasnika birtije Zadnja šansa, ali uvijek bi mu zbog nekih razloga kola krenula nizbrdo i na kraju bi opet završio na Zavodu za zapošljavanje. Odlučio se onda Pero okušati i u umjetničkim vodama i sam sebe je proglasio modernim umjetnikom koji stvara skulpture i radi portrete, te si je dao umjetničko ime- Johny Nirvana. Sa ženama nikad nije znao jer je prava šeprtlja, pa je onda svoju srodnu dušu pokušao pronaći preko interneta i portala za upoznavanje.  Tamo je upoznao i Mazu Psorijazu kojoj je nekoliko dana spravljao prirodni lijek za liječenje psorijaze, ali ona je od njega tražila samo internet seks i ništa više. Kada je shvatio da mu ni te stvari ne idu od ruke, onda je upoznao preko interneta debelu Bubi iz Bosanske Dubice, koja mu je prilikom upoznavanja odmah iskreno rekla da njoj trebaju samo papiri i Domovnica i jedan Hrvat za kojeg će se udati samo da bi dobila posao u Hrvatskoj i ništa drugo.  Teško razočaran u internetsku ljubav, Pero tako odustaje od portala za upoznavanje i odlazi na Dilj goru u potrazi za ljekovitim biljem, gdje upoznaje ženu svog života Maru čobanicu, u koju se zaljubljuje do ušiju i dovodi ju u grad, svojoj kući.  No, Mara je tradicionalno odgojena, vječito u narodnoj nošnji, s frulicom i tkanom torbicom preko ramena, ima velikih problema u fazi prilagođavanja na gradski život jer odmah želi postati dama i gospođa, a Peri daje ultimatum-ako ju želi oženiti onda kao muškarac mora imati stalni radni odnos da bi ju mogao uzdržavati. I tako se Pero javlja na oglas -TRAŽI SE PRODAVAČ U SEX SHOPU.

I tek sad počinje totalni shaw…U ovoj monokomediji koja će vas nasmijati do suza, Pero priča o svojim životnim zgodama i nezgodama od kad se rodio, a Johnyja Nirvanu glumi Darko Daky Lončar, naš brodski spisatelj i romanopisac, feljtonist i kolumnist nekoliko brodskih portala, ujedno i autor dramskog teksta i redatelj ove predstave. Predstava će se održati dana 12. 12. 2019. (četvrtak) s početkom u 19 sati u dvorani HVIDRE, S. Marjanovića 2. Prodajna mjesta: CAFFE BAR LUTVINKA  od 8-22 sata i UDRUGA HVIDRA od 9-14 sati. Cijena ulaznice 30,00 kn. Dobro došli na hit komediju-Traži se prodavač u sex shopu!

TEATAR CRNA MAČKA-UDRUGA UČINIMO SVIJET BOLJIM

8 comments

Skip to comment form

  1. Konkurencija Stilinovićevim bojsima. Neka!

  2. Umjesto dupenceta na plakatu, trebao je biti neki dildo.

  3. Jedno je tekst, a drugo izvedba. Hoće li Lončar sa svojom glumom biti na razini svoje komediografske duhovitosti? Treba provjeriti odnosno doći vidjeti.

  4. Samo neka se nešto događa – pa makar i Lončar!!!

  5. Čula sam muški vic o artiklima iz seks šopa. Zna se da umjetnih penisa ima na vagone, ali rijetke su dobre umjetne vagine. Zašto. Jer je teško pronaći tako slatku, a smrdljivu gumu!!!

  6. Ovo ću otići pogledati. Čitao sam sve njegove članke o kriptama, tunelima i bombi u reduitu, a sad ću pogledati i ovu predstavu. Zanimljivo piše, trebamo vidjeti kako i glumi.

  7. Tišina! Mir! Dolazi Daky! Prestanite se smijati!

  8. Čuo sam da će Dakyjevo djelce motriti kazališni skauti iz zagrebačkog Kremepuha. A vakako će doći Silvio Stilinović u ime satiričkog kazališta mladih.

Odgovori