Udruga “Gerger film” iz Požege bavi se snimanjem kratkih filmova mahom komedija. Do sada su snimili šest kratkih filmova u kojima je sudjelovalo preko pedeset ljudi.Voditelj projekata, scenarist, redatelj i glumac je mladi požežanin Hrvoje Podobnik. Nastupili su na nekoliko renomiranih festivala od kojih se izdvaja sudjelovanje na "Danima hrvatskog filma" 2012 sa filmom "Blagoje2" kao i treče mjesto te nagrada publike na Reviji jednominutnih filmova "Crominute" te nagrada publike na „Pula film festivalu“ sa filmom "Bez računa se ne računa". Film "Čik Boris protiv mučke đubradi 3" je osvojio zlatnu motorku u kategoriji borilačkih filmova na "Trash film festivalu" 2013.g. U Varaždinu.

Filmografija:

2010. :

Blagoje- Priča o momku koji gledajuči porno filmove odluči i sam postati akter. Međutim nije sve lako kao što izgleda na televiziji.

Čik Boris protiv mučke đubradi- Čik Boris je Slavonski ranger koji se brine o prirodi kao  o svojoj dragoj. Kada vidi da netko ugrožava ekologiju nastupa odrješito i brutalno.

2011.

:Čik Boris protiv mučke đubradi 2- Mučka đubrad opet neda mira Čik Borisu pa na poziv u pomoć zabrinutih žitelja odlazi na obračun s njima.

Blagoje 2- Blagoje ne odustaje od želje da uživa u ženama i uz to dobro zarađuje. Kao I uvjek postoje prepreke…ali on ne odustaje.

2013.:

Čik Boris protiv mučke đubradi 3- Gradom haraju dileri u sprezi sa policijom te opasni manijak zbog kojega su žene pohrlile Čik Borisu na tečaj samoobrane. Iako se u početku nije želio miješati u nemile događaje situacije koje mu spremi Mučka đubrad natjeraju ga na reakciju.

Bez računa se ne računa- Jednominutni film koji je pogled autora na događanja u Hrvatskoj i exYU zadnjih tridesetak godina. Objašnjava krađu, privatizaciju i korupciju na poseban način.