U klubu Mint ovog utorka održano je natjecanje ljepote za odabir najljepšeg LICA GODINE ZAGREBA 2023 i BEST MODELA ZAGREBA 2023.

Organizatorice eventa su Matea Jakopina, poduzetnica i vlasnica dućana Fashion Diva,  Vlatka Žeko pr. menager.

Voditelj eventa bio je Davor Garić koji svojom profesionalnošću i šarmom oduševio publiku.

U glazbenom dijelu programa oraspoložila nas je diva svjetskog glasa i stasa naša predivna ILIJANA  i njen Total bend izvodeći svoje nove autorske pjesme.Takoder, nastupio i naš violinist  Marino Tomašović koji je svojom izvedbom oduševio publiku.

Sve prisutne oduševila je Nastja svojim atraktivnim nastupom.

Vrhunac večeri bio je nastup našeg poznatog glazbenika, pjevača Siniše Vuce koji je svojom izvedbom podigao sve na noge.

Publiku je zabavljala i trbušna plesačica Lea  koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Djevojke su   prošetale i zablistale u kreacijama Dajane Mikloš & Mihaele Tomljenović, Ivanke Pavković i u večernjim haljinama Ivane Jurić dizajn.

U stručnom  žiriju su bili neizostavni Neven Ciganović, Gordana Peruško, Ivana Škender, Ivančica Pahor, Danijel Tomić, Zoran Mačec, "Don Mateo" (Mateo Brekalo) s kćerkom Larom, Vuco, Andrea Jelena Barešić, Marica Briški i mnogi drugi.

Stručni žiri je odlučio da je Lice godine Zagreba 2023. Lucija Biškup, a titulu Best modela osvojila je Klara Gavranović. U izboru muških modela titutu best modela osvojio je Mateo Cirjak. S obzirom da je zabava potrajala do kasnih sati, ovogodišnje natjecanje ljepote za LICE GODINE I BEST MODEL je ispunilo sva očekivanja. Organizatorice su zaželjele svim sudionicima mnogo uspjeha u daljnjoj karijeri, posebice ovogodišnjim pobjednicima, te se veselimo novom izboru iduće godine.

Našu novu kolekciju za ljeto, Mihaela i ja snimit ćemo u Slavonskom Brodu, a sve naše radove možete pogledati na našim Instagram profilima : @m.i.h.a.ela, @design_dajanamiklos.