Pojavili su se novi dokazi koji upućuju na to da je Metabiota razvijala biološko oružje pod diplomatskim pokrićem i prodavala osiguranje od pandemije i praćenje pandemije kako bi “pomagala zemljama u unaprjeđivanju onoga što izlažu.”

Dr. Joseph Mercola, u članku objavljenom na Life Site Newsu, proširuje mnoge veze Metabiote s ključnim igračima uključenim u plandemije, uključujući i epidemiju koronavirusa (COVID-19). Ono što je otkrio pokazuje zašto riječ plan pripada plandemiji.

“Veze između Metabiote i nekoliko ključnih igrača u plandemiji COVID-a i/ili priči o ukrajinskim laboratorijima su višestruke, tako da ne postoji stvarno jednostavan način da se to razotkrije u logičnom slijedu”, objasnio je Mercola.

Jedno mjesto za početak je izjava o misiji Metabiote, koja otkriva kako tvrtka pruža “podatke, analitiku, savjete i obuku za pripremu za globalne zdravstvene prijetnje i ublažavanje njihovih utjecaja”.

Metabiota također pomaže “donositeljima odluka u vladi i industriji” u procjeni i ublažavanju rizika od pandemije, kao i podržava ciljeve “održivog razvoja”, koji naizgled nemaju nikakve veze s upravljanjem rizikom od pandemije. Ispada da je koncept “održivog razvoja” razvio zloglasni Klaus Schwab, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). To je povezano sa Schwabovim planom za globalno “veliko resetiranje” i trans-humanističku revoluciju, također poznatu kao Četvrta industrijska revolucija.

“Ne iznenađuje, dakle, saznati da osnivač Metabiote, Nathan Wolfe, ne samo da ima bliske veze s WEF-om, već je i tamo zvijezda u usponu”, napisao je Mercola.

Na površinu isplivavaju novi detalji vezani uz plandemiju


Metabiota, kao i Eco Health Alliance Petera Daszaka, udružili su se s USAID-ovim Programom prijetnji od pandemije (PREDICT) kako bi identificirali viruse s pandemijskim potencijalom. Tvrtku financira skupina upitnih subjekata, uključujući investicijski fond Huntera Bidena Rosemont Seneca.

Tvrtka rizičnog kapitala Središnje obavještajne agencije In-Q-Tel također financira Metabiotu, kao i Global Virome Project i Agencija za smanjenje prijetnji (DTRA) Ministarstva obrane (DoD). Zatim tu je zaklada Bill & Melinda Gates, Jeffrey Epstein i druga istaknuta imena, od kojih svi također imaju svoje ruke u svemu tome.

Ispostavilo se da je Wolfe izravno povezan s plandemijom Faucijeve gripe, čiji izvori sada idu sve do zloglasnih ukrajinskih bio-laboratorija, čije postojanje je barem dio razloga zbog kojeg je Rusija napala Ukrajinu.

Mreža laži je duboka, ali ukratko, čini se kao da su Metabiota, ukrajinski bio-laboratoriji, Gates, Schwab i mnogi drugi izravno uključeni u globalnu plandemijsku shemu reketiranja.

Ovi subjekti, uz pomoć američkih dolara poreznih obveznika, financiraju razvoj smrtonosnog biološkog oružja koje često “bježi” i izaziva pustoš u široj javnosti, dok obogaćuju navedene entitete “lijekovima”, “liječenjima” i drugim vladinim intervencijama.

U ratu se može zaraditi puno novca, a rat protiv COVID-a (ili ebole, ili H1N1, ili bilo koje druge strašne bolesti koja se pojavi u bilo kojem trenutku) nije bio iznimka. Sada, čini se da dokazi pokazuju da deseci bio-laboratorija koje vodi Pentagon u Ukrajini također mogu biti dio prijevare.

“Zanimljivo je da Metabiota također financijski podupire investicijska tvrtka Huntera Bidena, a ne zaboravimo da je mladi Biden također ubirao šestoznamenkastu plaću od ukrajinske plinske kompanije jer nije radio doslovno ništa, osim što je dao svoje ‘moćno ime’”, napisao je Mercola.

“Slučajno ili ne, jednostavno ne izgleda dobro. I do sada bi trebalo biti kristalno jasno da je svaki laboratorij koji radi obrambeni rad jednako sposoban proizvoditi napadno oružje. Raspravljati o toj točki jednostavno je glupo, jer se sve svodi na semantiku.”

logično