Đuro Đaković na svakoj slavonskobrodskoj banderi i to naljepljen. Ispod njega domoljubi, oni koji rastu, u ime obitelji,  zidovi, mostovi…. Orah valjda nema za selojtep (Milanka iz stranke za socijalne slučajeve, pomagaj!). Hrvatska raste, gdje raste? Otvaramo 500 radnih mjesta tjedno. Bemti te bandere, bolje da ih ne gledam. Ukinut ćemo tv pretplatu (Živi zid). Đuro je pristojan, on je samo na oglasnim pločama.

"Glas za HDZ je glas za Karamarka“. Prije toga je bila ona čuvena : “Glas za HSP je glas za SDP“; autor te parole, kojeg su tad slijedile tisuće dupelizaca, odmara u Remetincu (produženi godišnji?).

Osobno mi je glas za SDP iliti glas za HDZ - isti. Vođen tom logikom biram dasku, koje i dalje nema. Gradonačelniče, kad će te daske za klupe?. Lijevo mi je sve krepalo, pa da onda vidim što mi je ostalo da glasam desno? Jok, nema šanse da napravim stotinjak djece, naravno za 100 tisuća EU.

To mi je primamljivo, ali nemam kome. Karamarko da mi bude premijer. Errando discimus (Petre navukao si me). HDZ...šta sam ono rekao, plus digitalizacija, pa oni ni ne znaju zašto su.

Merkel-Karamarko, Obama-Karamarko, koji bi to susreti bili. Napokon bi imali premijera koji telepatski komunicira, jer mu znanje jezika nije ni potrebno.

Na greškama učimo, ali moj moždani nije bio toliko jak da glasam za HDZ. Očajan ponekad jesam, ali ne toliko. Do sad smo uredno glasali za HDZ, koji nas je totalno deinstrualizirao. Uskoro ćemo i na Google earth postati crna rupa, kao Area 51.

Moždani me učinio desničarem, sve radim desnom rukom, a lijeva je slijepi promatrač u fleksiji, nikako da ode u ekstenziju.

Znam za koga bi glasao. Za Đuru Đakovića. Odakle on sad toliko vemena nakon vlastite smrti? Lik se digatilizirao. Napokon sam dobio sve odgovore na pitanje o invalidnosti osim Bandića i onih s udaraljkama.

„Poštovani Vanja,
iznos osobnih invalidnina svakako je ozbiljan problem našeg društva i nešto s čime će se morati suočiti buduća vlada, ali i društvo u cjelini. IDS se zalaže za pravedniju raspodjelu novaca, što će sustav učiniti efikasnijim i u konačnici omogućiti da se poveća iznos socijalnih davanja.“

Odlučio sam, gradonačelniče! Mogli ste nam bar jednu dasku poslati od Oraha, kažu da su kvalitetne. Odlučio sam glasati za IDS-DDI. Tu su crnokošuljaši, plavokošuljaši i crvenokošuljaši, ali ja hoću ići u zelenokošuljaše!

Napravio sam svoju omiljenu listu stranaka:

1. HDZ (Zna se, dajte vlast i samo vlast i 4 stvari plus on kako digitalizacija.)
2. HNS (Ma kakva vlast, dajte nam nadzorne odbore.)
3. SDP (Nekad smo bili lijevi, ali sad nemamo pojma gdje smo.)
4. HDSSB (Zovite nas ako vam se dimnjak zaštopan.)
5-50. Svi HSP-ovi (Za sve spremni…)
50-55 svi HSS ov i(Poljoprivreda što je to?)
56. Živi zid (Hehe hehe)
57. Naprijed Hrvatska (Sena M tuc tuc.)
58. 365 Bandić Milan (Neka institucije rade svoj posao.)
59. Most (Nemaju ideologije??? Lajkam ih.)
60. Orah (Kao Stevo Karapandža imaju odličnu kuharicu s dobrim programima.)

Zaključak: sve je to isti k… ac, nemojte nam više ništa obećavati. Jedino da se kolektivno kao narod napušimo, tad bi imali sve što nam obećavate, bar prividno. Molim Vas, nemojte više obećavati, jer ćemo svi kolektivno dobiti probavne smetnje.
Ako ste se uplašili, moje simpatije idu obrnutim redom, ali glasam za IDS.