Smatram da je najbolje provedeno vrijeme, rad na sebi. Tako sam vikend odlučila provesti na edukacijama "Avangard Cosmetics" škole za edukacije kako bi u svojim poslovima bila još uspješnija. Moja kolegica Sara Asentić i ja otputovale smo u Banja Luku kako bi saznale sve tajne ljepote. "Avangard" u svojoj ponudi ima:
* Nadogradnja noktiju
* Škola šminkanja
* Nadogradnja trepavica
* Depilacija *Ruski pedikir"
* Maderoterapija.
 
Poznata po tome da mi je dosadno stalno izgledati isto i da obožavam igrati se i eksperimentirati s izgledom, otišla sam ravno u ruke vrsnoj šminkerici Ivani Benović koja iza sebe ima više od 15 godina iskustva. Ivana mi je punih šest sati odavala sve trikove ljepote. Kada na sebi znate da istaknete ono što je na vama najljepše u rukama držite jackpot.
 
Iako već s velikim iskustvom dođoh kod Ivane moram priznati da sam otišla mnogo bogatija. Način na koji vam Benovićka objasni tehnike šminkanja jednostavno vam se odmah memorira. Početnicima pristupa s mnogo razumijevanja i daje vjetar u leđa. Za vrijeme dok sam ja bila model i šminkala, moja kolegica Sara učila je za nail art dizajnera kod vrhunske edukatorice Tamare Stokić.
 
Ugostilo nas je ljubazno osoblje hotela "Banja Luka " kojima se ovim putem zahvaljujem na dodatnim uslugama koje sam ja tražila, što bi rekla Jelena Rozga: "rođena razmažena".
 
Sara i ja putem smo prepričavale što smo sve naučile planirajući nove korake za nova usavršavanja. Avangard možete posjetiti na Instagramu: @avangard.edukacije a moj rad možete pratiti na @design_dajanamiklos gdje vam donosim mnogo novih događaja.