Gužvu u komentarima mog prošlog članka izazvala je Ivanova fotografija, stoga sam odlučila ovog mladog, pametnog, perspektivnog,  osebujnog i uspješnog mladića posebno predstaviti.

Predstavi nam se Ivane, s čim se sve baviš i kako sve stižeš?

Pozdrav svima. Ja sam Ivan Bašić. Bavim se nizom zanimljivih aktivnosti koje su mi omogućile da se razvijem na više frontova. Kao influencer dijelim svoj život i savjete s pratiteljima na društvenim mrežama, dok kroz rad novinara istražujem i prenosim važne priče. Kao PR manager radim na kreiranju pozitivnog imidža za razne brendove, a ujedno sam i reality zvijezda, što mi pruža jedinstvenu priliku da budem blizu svojih fanova. Nedavno sam ponio titulu Best Modela Zagreba 2024., što mi je veliko priznanje za moj trud u modnoj industriji. Stižem sve zahvaljujući dobroj organizaciji i podršci svojih bližnjih.

Prije nekoliko dana odnio si titulu best modela Zagreba, kako se osjećaš s još jednom titulom?

Osjećam se izuzetno ponosno i zahvalno. Ova titula je dokaz da se trud i rad isplate, a također je i motivacija da nastavim dalje. Svaka titula nosi sa sobom nova iskustva i izazove, što me dodatno inspirira.

Glasiš za jednog od najbolje obučenih Hrvata, da li to samo po sebi vuče i ljubomoru za sobom?

Uvijek će biti različitih mišljenja, ali ja se trudim da se fokusiram na pozitivne strane. Moda je moj način izražavanja i ako to inspirira druge, to me čini sretnim. Ljubomoru smatram neizbježnim dijelom uspjeha, ali biram da se fokusiram na podršku i pozitivne komentare.

Imao si prilike iz prve ruke pogledati i moju i Mihaelinu žensku  modnu kolekciju s afričkim perjem. Kako ti se dopada?

Vaša kolekcija je zaista impresivna i inovativna. Kombinacija afričkog perja s modernim dizajnom stvara jedinstven spoj tradicije i suvremenosti. Jako mi se dopala kreativnost i detalji koji su uneseni u svaki komad.

Koga bi pohvalio s naše javne scene?

Ima mnogo talentiranih ljudi  na našoj sceni, ali bih posebno istaknuo Jelenu Karleušu i Elenu Kitić zbog njihovog neprekidnog truda i inovacija.

Na čemu sljedećem radiš?

Trenutno radim na nekoliko projekata, ali prvo trebam jedan dobar godišnji odmor koji ću provesti u krugu svojih najboljih prijatelja influencera Patrika Maglice i ugledne kozmetičarke Josipe Gadžić. Također, imam nekoliko ponuda za reality, ali kako sam baš ove godine diplomirao, ipak bi mi više pristajala uloga voditelja nego sudionika.

Kako sebe vidiš u budućnosti?

U budućnosti se vidim kao još utjecajnijeg kreatora sadržaja i lidera u PR industriji. Želim proširiti svoje poslovanje na međunarodno tržište i nastaviti inspirirati mlade ljude kroz svoje aktivnosti.

 Kao vrlo uspješna osoba, koji bi bio tvoj savjet mladim ljudima?

Moj savjet mladim ljudima je da nikada ne odustaju od svojih snova. Trud, upornost i vjera u sebe su ključni. Također, važna je i dobra organizacija te balans između privatnog i poslovnog života. Budite svoji i ne bojte se biti drugačiji.

Slažem se s tobom Ivane. Puno uspjeha želim ti u svemu što radiš.