Teša, osebujni glazbenik koji svojim numerama nikoga ne ostavlja ravnodušnim bez sumnje je netko od koga mlađe generacije mogu mnogo naučiti. Atmosferu koju podigne u trenutku, nemjerljiva je, a zabava na žurkama koje ovaj glazbenik napravi nikada nije upitna. Kao njegov menadžer s ponosom predstavljam Tešinu novu numeru "Pečat" . U razgovoru u nastavku upoznajte našeg glazbenika.

Reci nam nešto o sebi, Teša.

Iz Dervente sam, učitelj sam razredne nastave, diplomirani vaspitač, rođen 20.4.1986. Pjevač, muzičar- lik koji voli da sluša sve stilove, muzičke žanrove i izuzetno poštuje to što drugi rade!

Kako je krenula tvoja ozbiljna glazbena priča?

Moja ozbiljna muzička priča počela je jako davno, da kažemo, kroz mnoge razvojne faze je prošla i nastavlja dalje ka usponu.

Najvažniji trenutak u tvojoj dosadašnjoj karijeri?

Odluka da radim svoj projekat i materijal kod ozbiljnog tima ljudi.

Kako su nastale tvoje pjesme?

Moje pjesme su nastale, slobodnim izborom, sasvim spontano. To i jeste zapravo prava umjetnost, sloboda izražavanja. Muzika sama po sebi kao umjetnost ne poznaje granice, a spot je zapravo rezultat pjesme u kojoj i o čemu se govori odnosno radi.

Imaš li uzore?

Nemam neke posebne uzore, ali imam nešto što više simpatišem, naklonjenosti. Kao što sam ranije i rekao poštujem sve muzičke pravce.

Što možemo od tebe očekivati u narednom periodu?

Uskoro nove dvije pjesme, naravno spotovi, i nastavljamo dalje!

Što bi rekao mladima koji idu tvojim stopama?

Samo rad, red, disciplina i upornost.

Koliko su zahtjevni nastupi uživo?

Naravno, svaki nastup sam po sebi je nova priča. Ti si tu agregat koji pokreće i treba najbolje da pokrene atmosferu, zapravo sve prisutne. Ali uvijek postoji i nešto što se desi nekako spontano, nepredviđeno, na trenutak.

Kako sebe vidiš u budućnosti?

Sebe vidim kao jako uspješnog izvođača, muzičara nego što sada jesam. Samo je pitanje trenutka. A to će se desiti sigurno, bez dileme!

Ja te isto tako vidim, a svima koji žele dobru muziku uz zagarantirano dobru zabavu mogu se javiti meni kao menadžeru a i direktno Teši, na Instagram profile: @design_dajanamiklos i @tesa_di_rinci.