Rebeka i ja upoznale smo se na jednom divnom modnom eventu u Zagrebu gdje je Rebeka nosila naše kreacije. Bez sumnje, jedna od najljepših manekenki u našim kreacijama od perja, zablistala je, a jako veliku sličnost s jednom od najljepših žena svijeta Salmom Hayak ne možemo ne zapaziti.

Rebeka predstavi nam se.

Moje ime je Rebeka Vidić. Dolazim iz Podravine, prekrasnog malenog sela Virja. Navršila sam 21 godinu, a u struci sam ekonomist. Vrlo sam društvena i pristupačna osoba. Lako sklapam prijateljstva i prilagođavam se različitim situacijama. Slobodno vrijeme volim iskoristi u društvu sebi bliskih osoba, te obavljanju kvalitetnih stvari. Bavim se šminkanjem, nosim i revije razlicitih dizajnera.

Kako je krenula tvoja modna priča?

Moja modna priča je krenula 2020. godine kada je nakon nekoliko godina, održan županijski izbor Miss supranational Koprivničko Krizevačke županije. Naravno da sam se dvoumila oko prijave na izbor. Manjak samopouzdanja i vjere se  pojavio kao i kod svake mlade djevojke. Na nagovor svojih bližnjih, odlučila sam probati iskusiti se u svijetu modelinga. Ostvarila sam plasman na državno natjecanje, koje nažalost nije održano radi različitih uvjeta, ali smatram kako je to bila jedna velika pokretnica i uspjeh u mojem daljnjem napredovanju u svijetu modelinga.

Najznačajniji trenutak u početnoj karijeri?

Kao najznačajniji trenutak u tek početnoj modnoj karijeri, osim plasmana na državno natjecanje, izdvojila bi poziv za zaštitno lice MY WAY firme, koja se bavi izradom i tiskom dizajna. Smatram da je to bio jedan od velikih uspjeha za mene kao djevojku od 18 godina, te još jedna od mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Što smatraš da bi žena trebala imati u sebi da bi bila dobar model?

Modeling je težak posao i iza dobro uvježbanih tijela i neodoljivog osmjeha na fotografijama, stoji dosta discipline. Osim svoje ljepote, smatram kako svaka žena treba imati i tu karakteristiku dobrog odgoja, gdje svojim izlazom ne pokazuje samo svoju vanjštinu nego i unutrašnjost. Kulturu mjesta iz kojeg dolazi. Svakako mora i zračiti dobrom energijom, jer dobra energija i kultura, osim ljepote su veliki ključ u tom svijetu.

Ima li ljubomore u ovome poslu?

Na ovo mogu vrlo lako odgovoriti bez dvoumljenja. Ljubomore svakako nema, već samo podrška koja stiže sa svih strana. Osim obitelji, prijateljice su mi isto stvarno jako velika podrška. Mogla bi izdvojiti par pravih, koje me sljede na svakoj reviji, eventu i daju vjetar u leđa. Smatram kako to i je pravo prijateljstvo, vjera, podrška i ljubav.

Koliko je ovaj posao zabavan, a koliko naporan?

Posao je svakako zabavan. Koja djevojka ne voli stajati ispred kamera, isprobavati nove kolekcije odjeće, pustiti se u ruke profesionalnim šminkerima i frizerima. Večini djevojaka to je san. Naravno da je modeling i vrlo naporan posao. Konstantno se mora raditi na izgledu, tjelovježbi, probama hodanja, probama kreacija, ponekad se snimanja održavaju po cijele dane, ili se ide s jednog snimanja na drugo, što fizički iscrpi energiju. Ali ako je želja i volja tu, sve se uspije obaviti.

Kako sebe vidiš u budućnosti?

Vidim se kao mladu uspješnu djevojku, koja samostalno ostvaruje sve svoje zacrtane ciljeve. Koja se probija kroz svijet mode, ali isto tako ostavlja trag, te uspješno obavlja i ostale poslove.

Na kojem bi se izboru ljepote rado pojavila?

Voljela bi se pojaviti na izboru za Miss Hrvatske. Smatram kako je to jedan veliki i prestižni izbor, s korektnom i pravom direkcijom, upravom. Koja se posvećuje svakoj djevojci i vodi je kroz put modelinga u pravom smjeru.

Kako si se osjećala u našim kreacijama od perja na reviji?

Jedan divan osjećaj ! Čast mi je bila nositi prekrasne kreacije, divnih dizajnerica. Kako same kreacije ističu ženstvenost svake žene, s njima sam podigla i sama svoje samopouzdanje. A od predivnih boja, perja i kreacija stvarno je teško bilo odabrati model koji ću  nositi! S nestrpeljenjem isčekujem idući modni event, za nošenje ostalih kreacija.

Što bi poručila ljudima koji te prate?

Poručila bih kako vjera u sebe i svoje samopouzdanje je najvažnija pri svakom uspijehu. Svaka osoba jako puno vrijedi i može uspijeti u svakom svojem cilju, potreban je samo rad, trud i vjera. Nitko nije manje vrijedan i neuspješan, samo treba težiti k cilju i ne posustajti.

Hvala ti Rebeka, ja ti želim što više uspjeha i što više naših i zajedničkih revija i modnih događaja.