Nina Viljac ima 18 godina. Dolazi iz Seget Donjeg, mjesta nadomak Trogira. Upoznale smo se dok je nosila jednu od mojih revija. Voli putovati, voli modu, uvijek nasmijana, studira na Sveučilistu „Vern“ - Odnose s javnošću i mediji. Prva je godina.

Otkud ljubav prema modi?

Od malih nogu zapravo želim postati manekenka; uvijek sam gledala revije i govorila ovo ću ja jednog dana biti, a i moja obitelj je to uvijek govorila...

ostvarili su ti se snovi Nina.

Koliko je ovaj posao lak, a koliko težak?

Koliko god ljudi mislili da je manekenatvo lagano, vjerute mi da nije. Iako je težak i zahtjevan ovaj posao nosi jako puno zadovoljstva, što se na kraju krajeva i isplati.

Ima li ljubomore među kolegicama?

Ljubomore nema. Sve smo uvijek tu, spremne jednoj  drugoj priskočiti u pomoć.

Ima li treme prije revije?

Trema je uvijek prisutna pogotovo prije revije, ali kad je vrijeme da izađem na reviju trema kao da nestane u sekundi samo se obazirem na sebe da što više uživam.

Koji bi bio tvoj savjet mladim curama koje idu tvojim stopama?

Moj savjet mladim curama: ukoliko se stvarno želite baviti manekenstvom nemojte odustati od svojih snova, jer vam kasnije može biti žao .

Na reviji si nosila jedan od mojih najboljih komada, korset od perja. Reci mi kako ti se svidjela moja i kolegicina kolekcija s ekstravagantnim perjem?

Kolekcija s perjem mi je odličnaaa!!!!!! Osjećala sam se ugodno i svi su mi pohvalili kako mi super stoji.

I zaista jesi zablistala, Nina. Za kraj nam reci svoje planove.

Moji planovi za budućnost:

Prvo i osnovno završiti fakultet. Putovati svijetom sto je više moguće iako sam do sada jako puno država obišla. Biti tv lice. Krenuti s bloganjem ...

Hvala ti puno. Želim da ti se sve i ostvari, a mi se vidimo na nekoj novoj reviji.