Predstavljam vam precool brend čije majice obožavam nositi. U mnoštvu raznih natpisa sigurna sam da svatko sebi može izabrati najodgovarajući. Ja ih imam mnogo, ali ovaj novi: "Ako nije vatra ni ne želim da se igram" - postao mi je najdraži.

Tina će nam objasniti sve:

Do ideje za stvaranje brenda došlo je prije nekih petnaestak godina. Suprug i ja smo bili studenti kad smo se upoznali u Splitu. Preko ljeta smo radili sezonski posao, također vezan za štampu. Tu su pale prve slike i štampe. Zimi smo radili isključivo online prodaju najviše za Ameriku. Za vrijeme korone avioni su prestali voziti, naše pošiljke su se vraćale. Odlučili smo da posao prebacimo u BiH (Ljubuški) i posvetimo se domaćem tržištu i stvaranju svoga brenda P&T balance. Otvorilo nam se BiH tržište. Hvala ljudima što su prepoznali kvalitet, na tome radimo iz godine u godinu, uzimamo bolje materijale za šivanje i poboljšavamo štampu. Imamo svoje stalne kupce i publiku. Suprug se brine za štampu, a ja radim krojeve i prodaju.

U početku smo nudili samo kratke rukave. Sad smo proširili asortiman na dukseve bez kape, dukseve s kapom, haljine, dječje majice i dukseve. Radimo i štampu po želji kupca. Inspiracija dolazi sama od sebe, a najviše s interneta. Prijatelji i rodbina nam dosta šalju ideje hvala im na tome. Reakcija okoline je pozitivna. Ljudi vole posjetiti naš profil na instagramu @pitbalance, gdje svakodnevno primamo narudžbe i  poruke da smo originalni i smješni. Web stranica će također biti dostupna za kupnju do kraja godine, a planiramo i izvoz u Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru.

Mene zanima koji su natpisi najviše traženi?

* Muška i ženska STARI'M.

*Nisam pshički spremna da starim.

*Nikad neću biti žena svojih godina.

Hvala vam na razgovoru. Želimo puno novih ideja i uspjeha.