Ponovo imamo priliku svoju novu kolekciju izložiti u Zagrebu. Nestrpljivi smo, a pozivam i sve Vas da nam se pridružite i pogledate našu novu kolekciju. Kolekciju sam radila u suradnji sa kolegicom Mihaelom Tomljenović i naš zaštitni znak je definitivno na perju na garderobi.

 " Živi život po svom " naziv je gala večeri, koji idealno ide uz naše kreacije, zar ne?

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na nezaboravnu Gala večeru koja će se održati u Magazinskoj kleti  " By the way " u našem prostoru  u 20 sati. Ova ekskluzivna večer kombinira vrhunsku zabavu, impresivnu reviju vrhunskih modnih dizajnera i vrhunskog DJ-a i neodoljivo ukusnu hranu.

Pripremite se za večer ispunjenu sjajem, glamurom i uzbuđenjem dok ćemo Vas provesti kroz nevjerojatno iskustvo. Naša revija će Vas očarati s najnovijim modnim trendovima, prikazujući nevjerojatne kreacije talentiranih dizajnera. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se stvorila atmosfera raskoši i elegancije.

Naš voditelj programa će Vas provesti kroz večer s dozom duha i šarma, osiguravajući da svaki trenutak bude nezaboravan. Bez sumnje, naš DJ će vas potaknuti da zaplešete i ispunite plesni podij do jutarnjih sati svojim omiljenim glazbenim hitovima.

Ako ste ljubitelj gastronomije, očekujte čarobna jela koja će oduševiti Vaše nepce. Naš vrhunski kuhar priprema posebno osmišljeni jelovnik s najfinijim sastojcima i kreativnim kombinacijama okusa. Uživat ćete u jedinstvenoj gastronomskoj avanturi koja će nadmašiti Vaša očekivanja.

Zato rezervirajte datum i pripremite se za nevjerojatno iskustvo koje će oživjeti Vašu strast prema glamuru, modi, glazbi i kulinarskim užicima. Ova Gala večera će biti jedinstvena prilika da se opustite, družite i uživate u izuzetnom okruženju.

Odgovorite na ovu pozivnicu kako biste osigurali svoje mjesto na ovom ekskluzivnom događaju. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto već danas!

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom stvaranju nezaboravnih trenutaka.