Znam da veliki dio vas želi vidjeti kako smo se proveli na najavljenom modnom događaju organizatorice Matee i Žane. Sve što Matea Jakopina organizira mora izvanredno izgledati, jer je vrhunska u tome, a uz pomoć Žane poznate tv voditeljice sve je bilo na vrhunskom nivou.

Održana je nezaboravna gala večera s modnom revijom i vrhunskom zabavom u prekrasnom ambijentu prestižnog restorana Magazinska klet By the way u Zagrebu. Gala večera koja je oduševila sve prisutne. Ova ekskluzivna događajna večer okupila je brojna poznata lica, modne entuzijaste i ljubitelje vrhunske zabave.

Glavne organizatorice ovog glamuroznog događaja bile su  kako spomenuh gore upravo Žana Štrbac Kukolj i Matea Jakopina koje su s velikom strašću i predanošću osmislile svaki detalj kako bi gosti doživjeli nezaboravno iskustvo. Gala večera bila je obogaćena modnom revijom dizajnerice Dajane Mikloš (moja malenkost) u suradnji sa Mihaelom Tomljenović, koje su predstavila najnovije trendove i kreacije s perjem. Osim nas tu su bile i Ivančica Pahor poznata dizajnerica nakita, te Ivananka Pavković Peranović, Boris Blažević. a predivnu garderobu izložio je i butik iz Sinja " Trend " vlasnice Ivane Labrović.

Posebno se zahvaljujemo Royal Models Croatia agenciji na vrhu sa Damirom Puhalovićem bez čijih modela ništa ne bi bilo moguće.

Voditelj programa večeri bio je šarmantni Davor Garić, koji je svojom karizmom i duhovitim komentarima održao atmosferu ugodnom i zabavnom tijekom cijele večeri. Gosti su također imali priliku uživati u glazbenim nastupima poznatog DJ-a i talentiranog pjevača Alena Vlahovića, čiji su ritmovi i melodije dodatno podigli raspoloženje.

Ponosni glavni sponzor ovog glamuroznog događaja bio je Herbal Therapy, vodeći proizvođač vrhunskih kozmetičkih proizvoda. Gosti su imali priliku isprobati njihove ekskluzivne proizvode i upoznati se s inovativnim rješenjima za njegu kože i ljepotu. Herbal Therapy je svojim prisustvom dodatno pridonio eleganciji i luksuznom dojmu večeri.

Gala večera je privukla pažnju medija i postala je nezaobilazan događaj za sve modne i društvene entuzijaste. Ovaj ekskluzivni događaj pružio je priliku poznatim licima da se okupe i uživaju u jedinstvenom iskustvu glamura i mode.

 

Za suradnje možete kontaktirati :

Matea Jakopina i Žana Štrbac Kukolj

PR menadžerice i organizatorice

Tel: +385915196429

Tel: +385977372744

U galeriji možete vidjeti dio atmosfere koju nam je obezbijedio jedan od meni osobno najdražih fotografa: Darko Paunović.