Otišla sam korak dalje i napravila sam izazovni donji veš za dame. Ne znam tko će više uživati u ovom novitetu iz moje radionice, da li dame ili njihove jače polovine? Što vi mislite?

I dalje me ljubav prema perju ne pušta i ono je i dalje moj broj jedan u "podizanju" ljepote proizvoda. Gornji dio mojih kompleta od perja izrađen je tako da se može nositi i kao top. Korzete možete izvesti i u izlazak kako u disko club tako i na večeru. Za sada sam se poigrala crnom i baby roza bojom što su totalne suprotnosti, a ono što je kod moje ponude izvrsno je to što uvažavam sve vaše ideje i što kada "navratite" k meni da zajedno radimo na proizvodu. Boju birate same po ukusu i raspoloženju.

Proizvod je nastao spontano, kuknjavom muških pratitelja da na mojoj stranici nemaju što da kupe, jer je sve za žene, tako da od sada možete kupiti nešto što je jednako i za vas kao i za vaše žene. Nakon ove poslastice donosim vam nakit od perja novog popularnog brenda "Malo pero", a vi mi pišite u komentare, što još može da se napravi od perja, a da ja to nisam uradila? Prilikom naručivanja proizvoda često me zbunjeno pitate za održavanje proizvoda i dobijem dojam da pomislite da proizvod od perja nakon što se opere više nema funkciju i formu. Detaljne upute za održavanje proizvoda, dobijate uz željeni proizvod, a sve ću objasniti kratko rečenicom : " I labud kada pokisne, ništa mu ne bude."