Najljepšu blagdansku čestitku donosim vam iz Barbie landa. Osebujni i zgodni Neven Ciganović sam je osmislio i dizajnirao kostime koji su privukli svu moju pozornost, a tu je i moja kolegica Matea Jakopina, jer tko bi bolje preuzeo ulogu Barbie.

Neven: Imao sam ideju da ove godine snimim blagdansku čestitku u stilu Barbie i Kena, jer je ovo godina Barbie i Kena. Ja svake godine priređujem čestitke u ovo doba godine, prije sam bio mnogo više nevaljao pa su to bile provokativnije čestitke u zadnje vrijeme sam se malo uozbiljio. U suradnji sa prijateljem koji je ujedno i vlasnik marketinške agencije osmislili smo i uredili studio u stilu Barbie candy land priče, u koji smo se savršeno uklopili. Prijatelj Goran Čižmešija sjajno nas je poslikao.

Hvala Nevenu. Kostimi su izvanredni. Naša Matea Jakopina je organizatorica mnogih evenata, a veselim se i svakom novom u suradnji s njom, tako da ovom prilikom koristim najaviti i novu reviju u Mintu gdje će moje kreacije zasijati na prezgodnim djevojkama, a sigurna sam i da će Neven biti na vrhu žirija.

Želimo Vam svima uspješnu Novu Godinu.