Malo, malo pitate me koja je tajna moje kose... Kako netko kao ja, razapet između toliko poslova, snimanja emisija, rada po revijama, spotova i modnih događaja, te zahtjevnog privatnog života, stigne imati frizuru baš svakoga dana... Moja tajna je " Eynna Hair ".

Prestižni brend za najljepšu kosu " Eynna Hair " prati me na svim mojim snimanjima. Zašto sam toliko vjerna upravo ovom brendu saznati ćete ukoliko s njima budete surađivali. "Eynna Hair" vam nudi najbolje proizvode na tržištu kose, od repova, ekstenzija, umetaka za gustinu kose, perika, klipsi, dodataka poput popularnih šišaka do neodoljive afro kose koja je trenutno najveći modni hit. Kod njih možete nabaviti i repove duge i do 85cm.

Da bi na svoju kosu dodali umetak poput repa potrebne su samo 3 min i sijat ćete kao diva na crvenom tepihu, a vaš muškarac vas ne mora satima strpljivo čekati dok se uvijate ili ravnate kosu, jer Eynna je to već uradila za vas. U našoj galeriji možete pogledati nešto od Eynninih prpizvoda, a o opširnim informacijama možete se obratiti na Instagram: @eynnahair. Ukoliko volite da eksperimentirate s izgledom ili ga zbog posla često mijenjate kao ja, onda je ova moja tajna pun pogodak za vas.