U povodu početka rada BrodPortala, novog slavonskobrodskog internetskog news portala, prenosimo redakcijsku  nadahnuto napisanu najavu.

Imamo posebnu čast najaviti novi projekt na brodskom horizontu news portala - Brodportal, koji se od danas, petka 15. veljače, nalazi na web adresi www.brodportal.hr

Cilj portala je stvaranje novog izvora dnevnih informacija s područja Broda i županije, kao i šire, s naglaskom na ekskluzivne i jedinstvene sadržaje, svakako i promociju Slavonskog Broda i brodsko - posavske županije diljem domovine i medijskog prostora. 

Izuzev tipičnih novinarskih odrednica, mi smo se posvetili i razvoju vlastitog kadra, koji bi kroz koju godinu trebao postati zamašnjak i nova nit vodilja vijesti, izvještaja, video i foto snimanja, kao i komentiranja opće hrvatske medijske zbilje.

Neke od novih rubrika što ih želimo prezentirati širem čitateljstvu, koje dosada nisu bile značajnije zastupljene na lokalnim portalima, poput rubrike studentski blog s izvještajima Brođana studenata diljem Hrvatske, Brodski kalendar s bitnijim datumima iz prošlosti vezanim uz grad i županiju, SB Danas gdje ćete moći vidjeti koja su događanja aktualna uz redovne najave svih relevantnijih događaja, te brojne druge interesantne sadržaje koje ćemo u hodu uvoditi na portal.

Moramo se također i zahvaliti ostalim medijima grada Broda koje nismo gledali kao konkurenciju već kao model i uzor pri vlastitom nastanku i ovim putem ćemo svima poželjeti bogatu tradiciju, dugo postojanje, natjecateljski duh, ekskluzivnost i održavanje visokog nivoa koji nas je i inspirirao, te naveo na ovu danas prilično hrabru ideju - stvaranje novog medija.

Sve najbolje u daljnjem radu