Dajana Mikloš predstavlja: Nadija Okan, dizajnerica nakita (galerija)

Nadija Okan (21) dolazi iz Zenice, studentica je građevinarstva, bavi se izradom nakita, a za njen hobi kaže da je potrebno mnogo volje i strpljenja, ali da njoj ne nedostaje ni jedno ni drugo. Nakit izrađuje još odmalena, a svoju ljubav i trud ulaže i u najsitniji detalj.

Da li je vaš hobi zahtjevan?

Ništa nije teško kada znate da će vaš rad nekome izmamiti osmijeh na lice.

Kako drugi gledaju na vaš rad?

Porodica i prijatelji su mi podrška i to mi je mnogo bitno. Nastojim izraditi nakit i za žene i za muškarce, a dodatna zarada kao studentu mi dobro dođe.

Što sve nudite?

Radim ogrlice, narukvice, naušnice, nanognice, sve po želji kupaca. Radim i slatke tortice od Kinder cokoladica, ukrasne slatke poklone koji uz nakit nekad mogu biti izvrstan poklon.

Tko su vaši kupci?

Trudim se nakit prilagoditi za svaku dob. Pretežno su to žene koje ga kupuju sebi i dragim ljudima, ali zaluta i pokoji muškarac u želji da obraduje svoju bolju polovicu.

Koliko je važan materijal za izradu?

Materijal je izuzetno važan. Voljela bih nabaviti još kvalitetniji materijal, trenutno radim s ovim kojega si mogu priuštiti.

Vaši planovi?

Trenutno mi je samo želja ispuniti želje kupaca i donjeti im radost na lica, a u budućnosti se nadam plasirati svoje proizvode i izvan Balkana, te se tako i proširiti.

I mi vam to želimo Nadija. Više o Nadijinim radovima pogledajte na društvenim mrežama Instagram : @luciena.nakit

Facebook: Nadija Okan.


5 comments

Skip to comment form

  1. Nadija je novi Dajanin pogodak kad je riječ o biznisu i likovnosti.

  2. “Koliko je važan materijal za izradu?

    Materijal je izuzetno važan. Voljela bih nabaviti još kvalitetniji materijal, trenutno radim s ovim kojega si mogu priuštiti.”

    Ne mogu vjerovati da nijedna ni druga ni riječ da kažu o kojim se materijalima radi, gdje se nabavlja i tome slično. Nema ništa ni o alatima za izradu. Sve me to zanima.

  3. Predivni komadi koje izrađuje predivna cura. Palac gore.

  4. Prekratki odgovori što nije čudno, jer je Nadija premlada zapravo za neke mudre izjave. Kasnije će osim nakita naučiti izrađivati imidž uz pomoć foliranja.

  5. Nedostaje puno pitanja. Od koga je predivna Nadija naučila zanat? Tko su joj uzori? Gdje nabavlja sirovinu? Z akoga bi voljla žcom ispisati ime?

Odgovori