U vrtiću rade gradonačelnikove 4 nećakinje, sinova cura… On: Gledajte, mali je grad

25 comments

Skip to comment form

 1. To je samo vrh Dusparinog kadrovskog brijega. Brođani znaju. A osnovne škole? A javna poduzeća?

  Sve će to zaustaviti Stribor Valenta, bivši esdepejac, partner u gradskoj vlasti, potpuno suprotan gradonačelniku, poštenjačina.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8

   Što se Brođana tiče, isto je kao i ovo.

  2. Ne treba zaboraviti ni Dusparinu partnericu Pudića iz Domovinskog pokreta.

 2. Za ovakve kadrovske namještaljke najbolji je bio Milan Bandić, zvani viagra.

 3. Ne bi Hrvatska znala što Brođani znaju da ne bi hrabre izmaltretirane žene koja je sve prijavila RTL-u. Zšto šute ostali oštećeni? Nadaju se da će se babo ipak smilovati i dati im mrvice?

 4. Interesantno je da o svemu šuti Dusparin portl sbplus. Možda Zovak piše podužu obranu za gradonačelnika “malog grada” Broda?

 5. On je ogrezao. Ni stida ni srama on više nema.

 6. Nemojte samo na Zoranu Butorac. Ona je živi uzor za tete u vrtiću i djecu.

 7. Za koga ste glasali budale nijedne!

 8. I u novom mandatu je nastavio sa starim rabotama.

 9. Pojeo vuk magare. Slon ima kožu kao flis papir spram ovog tipa.

 10. Za Babu vrijedi rečenica :”Jeli ti znaš tko sam ja ?”

 11. Kako ga njegovi brane:
  “Pa što onda ako je zaposlio?
  Zar vi tako nebi svoje?”
  Nema nigdje morala.

 12. Babo će “past” onda kada netko gore odluči kada će biti taj trenutak. Do tada sve ide dalje istim modusom.

  1. Znači da nikada neće “past”, jer netko gore to neće odlučiti. Umjesto da se stvari odvijaju po zakonu, sve se odvija po političkim “modusima”. Babo, samo nastavi zapošljavati, jer ti nitko ništa ne može!

   1. @Longa, u pravu je miroljubipišu. Nakupilo se toga dosta. Pitanje je samo kada i tko će odlučiti da se smeće počisti.

 13. Gdje, po kojem zakonu, piše da gradonačelnik ne može zapošljavati koga on hoće, pitao je mafijaš Bandić kad su ga pitali zašto je Zagrebački holding napunio svojom rodbinom i uhljebima a na teret sve siromašnijih građana. Znači, mafija postupa po zakonima koje je sama donijela, građani se pod mafijom mogu j. Preostaje samo iseljavanje od mafije ili ženidba sa njihovim sinovima i kćerima i ulazak u klan i mafijaške obitelji, tj, takozvane “zajednice, partije, stranke”. Croatia – mafia state, čitajte na internetu statističke članke o najmafijaškijoj i najkorumpiranijoj EU državi, to su sve gluposti, osim iseljavanja, ne može se ništa jer su sve pravne institucije servisi mafije. Razmislite ozbiljno o odseljavanju od mafije, vele iseljenici da su se preporodili, nisu ni znali u kakvoj mrakači su živjeli dok nisu iselili u druge države.

 14. Šta kmečite,njonje ! Kada se treba kandidirati: “Ne bih Ja “.
  Kada treba glasati : “Nemam za koga, svi su isti”.
  Kada političarima koji ispijaju kave na Korzu treba reći što ih ide ,Vi ih srdačno pozdravljate, i nabacujete smješak.
  Kada treba dobit posao u vrtiću,onda zovete one koji su se kandidirali, i koji su izašli na izbore, i gle čuda, oni zaposlili svoje!
  A Vi, komentatori i čitatelji, i dalje se ne kandidirajte, ne glasajte, smješkajte se na Korzu belosvetskim protuhama, dogurat ćete do Irske, garant!
  Ne može se tuđim kurcem gloginje mlatiti !

  1. Ne bi za Dusparu Brod mogao biti švedski stol, da nije građana poput tebe kojima je to normalno.

 15. Imao sam iskustva sa sličnim natječajima. To je jedan od razloga zašto ne glasam za Dusparu

  1. Ma nije istina. Dr. Mirko je jedan fin, pošten i ispravan čovjek

 16. @Dron žestoko i objektivno : učitelj Bandić podučio je slične sebi pa nije nikakvo čudo što Duspara vlada koliko vlada i kako vlada jer im je obojici “podloga” i start isti.

  Možda nemam pravo komentirati jer nisam Brodjanka, ali su me uvjerili pošteni komentatori kroz ovu godinu mojih dolazaka na ovaj portal , da gotovo ili uvijek svi isto misle, a to je —–promijeniti vlast nad gradom iz stotinu razlogu navedenih da ne vrijede !
  Izbori su nam svima prošli, a Brodjanima se unatoč trudu ka boljem ništa nije promijenilo. Očito da kritika i želja za promjenom nije bila dovoljna ! A šanse su bile . I prošle.

  @poljoprivrednik kroz sjajnu prizmu daje presjek mnijenja većine , ne samo u Brodu : “za koga ću glasati, svi su isti”…………I tako, indolentno mirenje sa sudbinom preživljavanja malog čovjeka postaje politička istina ne samo teta iz vaših vrtića, nego cielokupnog stanja u državi u kojoj su nepotizam i korupcija temelj na kojoj počiva sve, a posebno——domoljublje izabranih kandidata.

 17. Već sam pisao da postoje tri moguća načina da Duspara ne bude više gradonačelnik, i to: politička,da izgubi izbore,ili ako ih dobije,da mu GV dva puta sruši proračun i odemo na nove izbore,da zbog zdravstvenih razloga ode ili pravosudnih. Naravno,postoji i četvrta opcija,da sam odustane. Ova se neće dogoditi,jer kako reče Duspara u familijarnom krugu,”moram to raditi još ovaj mandat” do mirovine

  1. A da pitaš Zovaka o mogućim načinim? On ih zna bolje od samog babe.

Odgovori