«

»

stu. 20 2018

Dajana Mikloš: Moji Anđeli (Galerija)

U ovo doba godine, kad padnu temperature, a vatra u kaminu te nagovori da svoj radni dan preneseš pred nju, i moj hobi zaživi raznim idejama. Možda i ne toliko originalna, jer se čini uobičajenom blagdanskom idejom, ove godine moja zimska kolekcija inspirirana je Anđelima.

I dok smo ih prije 90-ih godina mogli viđati tek na čestitci za Božić, danas Oni imaju veliku raširenost. Internetom „kolaju“ iskustva ljudi  u susretima s ovim duhovnim bićima, pojavile su se popularne poruke „što ti tvoj Anđeo čuvar poručuje“ kao i značenja kazaljki na satu, te učestalo viđanje određenog broja, preko kojeg ti tvoj Anđeo nosi poruku. I sama sam bila znatiželjna što po takvu vjerovanju znači učestalo viđanje broja 6 kojeg u posljednje vrijeme nigdje ne uspijevam izbjeći, dobila sam i odgovor u kojem mi moj Anđeo poručuje da pustim sve materijalno i posvetim se samo duhovnom. U jednu ruku , ja se slažem s Njim, a u drugu, nadam se da ću svoju kolekciju rasprodati prije Božića.

Ostavljam vam mašti na volju, da vjerujete ili ne vjerujete, da vam Anđeli budu stvarna bića koja vas čuvaju u svakom trenu ili ostanite sumnjičavi na svijet koji ne možete ni vidjeti ni opipati. Moja kolekcija je i za jedne i za druge.

7 comments

Skip to comment form

 1. sex pistol

  Predivno. I Dajana je anđeo.

 2. Lara

  Dajaninoj kreativnosti nema granica.

  Trerbala je postupiti komercijalno do kraja i ostvaiti kontakt za eventualne narudžbe.

 3. Nana

  Divan uvod i još divnija kolekcija! Topla ljudska bića su uvijek „podržana“ od svemira i anđela pa im inspiracija nikada ne presahne. Tako to jednostavno funkcionira u životu i hvala ovom portalu što objavljuje pozitivne i afirmativne autorice jer me obraduju ovakvi sadržaji. Pohvale Dajani što oplemenjuje naš životni prostor ovakvim rukotvorinama i sigurna sam da će ih s radošću nositi veliki i mali anđeli.

 4. trol

  da li imate u ponudi kakve fantomke da imaju onako nekakav dizajnerski “tač” ? 🙂

 5. Hekata

  Dajana, Dajana… Trebala bi po odsjeći ostavljti otiske svojih usana. Nikad ju ne bih prao/la.

 6. Maja

  Dajana pomaže anđelima, a oni njoj. Nježno, duhovito, vješto.

 7. Stalker

  Dajanini anđeli su poruka, esteski užitak i biznis. Njezine kreacije su nešto više od šnajderaja.

Odgovori