Dajana Mikloš: Kape s cirkonima i ružama – novi zimski hit (galerija)

Htjela sam zadržati naglasak na svojim kapama, tako sam i ove godine odlučila raditi neobične i zanimljive, za one hrabre koji se usude staviti se u prvi plan. U njima je nemoguće proći nezapaženo, a slažu se jednako dobro sa cipelama kao i uz patike, i svakodnevnu odjevnu kombinaciju. Za izradu jedne kape potrebno mi je sat do dva; sve je ručno izrađeno pa i glavni detalji na njima – cvijeće. Odat ću vam tajnu kako izraditi vlastito cvijeće. Potrebno je samo izrezati krugove od većih do manjih veličina, spaliti im krajeve i spojiti ih. I dobijete predivno cvijeće. Da li ste vi dovoljno hrabri za cirkone i cvijeće u hladnoj zimskoj noći? Nadam se da jeste.

Zapratite me na instagramu : crazy_ artist_dajana_milklos

I uživajte u radovima 😊


5 comments

Skip to comment form

  1. Dajana, njene kape, pjsme i sve dugo pravi su odmor su od prljavštine političkog.

  2. Lakše je kupiti nego napraviti iako je Dajana otkrila tajnu.

  3. Genijalka. Umjetnica i poduzetnica

  4. Predivne kape za krasan poklon za ove zimske dane. Za djevojčice i sve žene koje se osjećaju djevojčicama, krasan stil odijevanja za njih, i ta romantična Dajanina kapa je kruna takvog stila. Ima i slatkih zimskih cipela sa remenčičem položenim ne preko gležnja kao za vamp stil, nego niže na ristu kao za dječje cipelice, i onda haljinica s volanima, ma i bakica bi u tom bila preslatka, a i treba u menopauzi mijenjati stil iz vampa natrag u dječji, ma koliko šutile o tome.
    Jedino, kako prati takvu kapu? Zato je dobro izrađivati broševe (Dajana?) koji se stavljaju i skidaju s kape, nadam se da ću za ovu ideju dobiti od Dajane kapu besplatno, adresa poznata redakciji (moja!).

  5. Jako volim kreativne žene a Dajana je zaista inovativna i kreativna. Sada bih već prepoznala njezin rad i bez potpisa.

Odgovori