Brođanka Laura Astra na svom FB profilu piše o sigurnim znacima da je neka žena vještica

Zna čitati i pisati.

Misli svojim mozgom.

Lijepa je i pametna.

Glupost ju odbija, knjige, inteligencija i ljepota ju privlače.

Financijski je neovisna i ne može se kupiti lovom.

U veze ulazi i izlazi slobodno.

Zna da je inkvizicija glupa jer nije izmislila struju kao Tesla, inkvizicija je izmislila samo mrakaču i lomaču, ali to ju ne sprječava da koristi blagodati Tesline struje i ostalih znanstvenih izuma kao što su automobili i avioni kojima se prevozi u Vatikansku banku s torbama punim love od harača sirotinje, umjesto da leti, levitira i bilocira se u skladu sa svojim učenjima i vjerovanjima s kojima pere dječje mozgove po sekularnim školama pretvarajući sekularne obrazovne institucije održavane javnim novcem u svoje privatne vjerske poligone.

Voli prirodu, biljke i životinje i smatra ih ravnopravnim bićima, ekološki je nastrojena i mrzi uništavanje i zagađivanje okoliša, kriminalce i profitere, eksploataciju, ratove i ubijanja.

Metlu i usisavač ravnopravno i pošteno dijeli s partnerima.

Naciće smatra glupima i opasnima.

Svoga je tijela gospodar i ne da da joj inkvizicija po njemu prčka i određuje što će sa svojim tijelom raditi, inkvizicija nit ju hrani nit ju plaća, a htjela bi se petljati.

Voli znati i učiti, intelektualna je i često odlikašica i najpametnija u razredu.

Sloboda joj je jako bitna, opire se svakom tlačenju i ne tlači nikog, tlačenje je odlika inferiornih umova i zatucanih nasilnika i psihopata, ne potčinjava se nikad i nikom, može lukavo glumiti potčinjavanje, no ono je uvijek samo prividno

Ima razvijene instinkte i dobro čita ljude, mrski su joj malograđani, konformizam i oportunizam, snobizam, idiotizam, hipokrizija i hijerarhija.

Između vjernog psa i nevjernog partnera bira psa.

Unatoč izuzetnosti nije ohola, oholi su i skloni vrijeđanju podkapacitirani imbecili s mentalnim i drugim poteškoćama (Leonardo retardo), uglavnom je pristupačna, draga, ljubazna i simpatična.

laura astra

14 comments

Skip to comment form

 1. Oduvijek sam na stanovištu da su vještice feministkinje. Ili obratno.

 2. Mogla je Lura Astra i žešće okomiti se na muški primitivizam i crkvena pravila.

 3. Malo preuzetno i narcisoidno. Ipak, dajem plus otporu ženskog ne spram muškog, nego spram nasilja i gluposti u društvu.

 4. Sve je manje vještica na metli, a sve više na kompjuteru. Jašu one kompjutere i ispuštaju po glavama mužjaka ovakve pročistače smrada.

  • Maki on 22.11.2020 at 10:39

  Laura Astra (?) ima jedan od najboljih profila na fb.

 5. Laura Astralna……………pardon Astra…..
  savršena do neprepoznatljivosti ( gdje ima takvih žena osim u Brodu ?)

  U veze ulazi i izlazi slobodno i dijeli metlu s partnerima ( u množini )

  Pa kakvi su to kretenasti muškarci kad ni jednom do kraja ne pripada Laura Astra ?

  Ni muški rod nije što je bio…..( je nisam feministica, volim prave ma gdje bili )

 6. Dobro je uočila ovaj paradoks kod inkvizicije, kroz cijelu povijest pale znanstvene knjige i progone znanstvenike, ali se obilno služe svim znanstvenim postignućima (struja, internet, radio, televizija) za širenje dogmi i mitova a protiv informatike i obrazovanja i slobodnog čovjeka. Radi se o tome da inkvizicija i crkva nije nikakva prohumana orijentacija, nego najobičnija sebična i egoistična politika i politička organizacija koja jaši i hipnotizira narode da bi se bogatila propovijedajući čudesa a istovremeno zgrčući lovu koju otima onima koji su ju zaradili, poreznim zakonima i štetnim ugovorima drukajući za mafiju na vlasti i osiromašujući društva u kojima zajednički s njom vlada. Ta društva propadaju moralno, ekonomski i obrazovno, regresija zamjenjuje progres. To vidimo i kod nas u Hrvatskoj zadnjih trideset godina od kad je zajašila inkvizicija i HDZ.

  “Od ranih dana, crkva se nasilno bacila protiv svakog napora za oslobođenje tijela i uma čovjeka. Bila je, u svako doba i svugdje, uobičajeni i nepopravljivi branitelj loših vlada, loših zakona, loših socijalnih teorija, loših institucija. Stoljećima je bio apologet ropstva, kao i apologet božanskog prava kraljeva.”
  H. L. Mencken

 7. “Metlu i usisavač ravnopravno i pošteno dijeli s partnerima.”
  znači, sa svim partnerima kroz život, misli se na 1:1 vezu, ne na grupnjak

  Samo si to uočila od cijelog teksta, @lavinija? Voliš tražiti dlake u jajetu?

 8. Obično ne, ali kad mi se nametne ovakav tekst o tome, što Laura Astra zna, može i umije onda se malo zamislim i reagiram.
  Ne, nisam maliciozna ali ovo je savršen spoj ljepote i umijeća života

  • trol on 22.11.2020 at 15:39

  “može lukavo glumiti potčinjavanje, no ono je uvijek samo prividno”

  ovo će rijetko tko otvoreno reći, dakle iskrenost, još jedna kvaliteta. Lijepo.

 9. Tekst je objavljen kao autorski tekst na privatnom fb profilu, urednik ga je samoinicijativno prenio na portal, po tebi, tekst ti je “nametnut” i ti si se uznemirila. Ne, nisi maliciozna @ lavinija, malo si samo uznemirena, kao svaki mediokritet suočen s kompleksnijim svemirom od svog. Pas koji gleda u nebo počne zavijati. Hvala na zavijanju, pardon, na reagiranju @lavinija, očekujem da ćeš još zavijati, nije to svjetska politika, ali nešto te tu jako muči.

 10. hvala svima na komentarima, tnx 🙂

 11. Krivu si izabrala metu, ali opraštam, jer urednik zna što radi shvatila ja to ili ne.
  Lijepi ti pozdrav : nisam uznemirena ni zbog čega, vjeruj mi

 12. Vještice su dronovi od mesa.

Odgovori