«

»

kol. 08 2017

Matej Plavček objavio je spot za svoju novu kantautorsku pjesmu „Živim da te volim“

Dajana Mikloš predstavlja: Matej Plavček, pjevač

Mladi pakrački pjevač Matej Plavček objavio je spot za svoju novu kantautorsku pjesmu „Živim da te volim“. Tekst i glazbu potpisuje sam Matej, dok je za aranžman zaslužan Kristijan Brodar. Spot je snimljen u rustikalnoj Villi Tramontana u Mošćeničkoj Dragi pored Opatije u produkciji Art Filma. Pokrovitelji spota su Grad Pakrac, Grad Lipik, knjigovodstveni servis Kontoar, Autokuća Šop i Opg Lovrenčić. 10.10. 2017. izlazi Matejev prvi studijski album simboličnog naziva „Moj svijet“ u izdanju Friš Recordsa koji će se naći u prodaji u Croatia Records prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Album će sadržavati 8 pjesama: „Moj svijet“, „Živim da te volim“, „Poljubi me“, „Nisi tu“, „Salute“, „Raznesi srce pjesmom“, duetsku pjesmu „Koljena lomim“ te još jednu novu pjesmu koja će najaviti izlazak albuma.

„Šest godina je jedan dug period, ali svaka godina je za mene bila jedna stepenica više prema većem uspjehu. Izdat ću svoj prvi album i mogu reći da živim svoj san. Možda će ljudi sada misliti da je to moj vrhunac, ali za mene je ovo i dalje samo početak. Očekuje Vas još mnogo boljih pjesama, još boljih spotova, boljih albuma i nadam se da nikad neću prestati raditi ono što volim, a to je živjeti za glazbu, ali i živjeti od nje na radost svih ljubitelja dobre glazbe.“

Matej je ove godine predstavio svoj promotivni CD na CMC festivalu u Vodicama te dobio mnogo pozitivne kritike struke, ali i novinara koji su došli iz cijele regije.

„Na CMC festivalu sam upoznao mnogo izvođača, napravio još jedan korak prema estradnom nebu. Dao sam intervjue za nekoliko regionalnih televizija i portala te me se jako dojmila uspješna organizacija cijelog festivala koja je bila na najvišem nivou.“

 

6 comments

Skip to comment form

 1. sex pistol

  Dajanin intervjuirani jaše dalje.

  Pjesma je laganica kakvih ima na stotine. Matej mora iskočiti ili nekim skandalom ili nekom provokativnom pjesmom kako bi ga zapazial nacija.

 2. Bruno

  Solidno. Hrvatska estrada je mala bara, a puno krokodila. Od pjevanja se nemre živjeti, može se uživati a la cvrčak.

 3. grey

  Slavonski slavuji samo naprijed.

 4. Vitrina

  Sve ovisi tko mu je menadžer. Tko brine o karijeri i gažama?

 5. Edo Bare

  Spominju se pozitivne kritike novinara. Evo, i ja dodajem jednu.

 6. Detroit

  “Pokrovitelji spota su Grad Pakrac, Grad Lipik, knjigovodstveni servis Kontoar, Autokuća Šop i Opg Lovrenčić.”

  Svaka čast, ulaže se s pokrićem u svog aduta. Tako i Slavonski Brod ulaže u svoje ljude i umjetnike, javno, transparentno. Ma šalim se.

Odgovori