Vanja Krnić: Thompson vs. Satan Panonski

Dva mjeseca od ratifikacije Instabulske konvencije što se promijenilo?

Ako ste bili muško sigurno vam je ona stvar otpala i postali ste žensko.

Pozvonili su Vam iz komisije za utvrđivanje spola i roda.

Oprostite, kojeg ste roda?

Pa  ono nismo se ni snašli.. Piši rod ono. Mislio sam da je tu prestalo s Markićkinim glupostima U ime nečeg, ali nije. Zaključili su da bi mogli pokrenuti referendum i sakupljati potpisa za referendum o promjeni izbornog zakonai ukidanju već ratificirane Instabulske konvencije koju je već Sabor, koji je narod izabrao, ratificirao, ali bi je, u ime tog istog naroda, deratificirali i poništiti što je legalna parlamentarna većina usvojila.

Što se dogodilo nakon toga? Nasilje nad rodom, čitaj ženama, nastavilo se. Crne kronike svjedoće toma, ali isto se i dalje događa inertnost našeg sustava na sve oblike nasilja.

Još bi uveli i elektronsko glasanje. Nisam potpisao, ni ne bi. Uvjeren sam da papirnato plišana rodica  jeste.

Prag od 4% i elektronsko glasanje.  Ne, Vladina udruga se petlja u izborno zakonodastvo. Pljuc!

Rezultat bi bio čekamo glasove iz Njemačke,Irske i  Mamića iz BiH. Evo GROZDA, HRASTA, Nezavisno/ zavisne Hasanbegović Esih u Saboru, ali na kvadrat. Pa ljudi imaju svoju listu za dijasporu, pa nek glasaju tamo gdje plaćaju porez.  Glasnović ih reprezentativno zastupa svojim miroljubljivim govorima Tko njima smeta? Upravo hrvatske nacionalne manjine, a one, mislim upravo u Hrvatskoj, svoje rukice redovito, što je normalno, uz novčane stimulanse daju labavoj parlamentarnoj većini s koje god ona strane dolazila. Koliko manjine trebaju imati zastupnika neka struka utvrdi. Osobno se zalažem RH bude jedna izborna jedinica u kojoj bi glasali oni koji žive tu .

Podjele se stalno nameću kao neki demoni, a progresivnost i zaostalost se nameće kao prioritet današnjosti. Nudi nam se da jučer bude sutra. Pitam se što crkva ne sastavi svoju listu, nego ih ima 10 u obliku strančica, koje upravo narod  i birači drže podalje od praga.  Reprezente svoje imaju u Saboru koji su se većinom otrgnuli od njihove matice HDZ-a, ali rezervu su u očuvanju sinekura vlasti našli u rezervnoj matici  koja sama sebi utvara da je opozicija.

Neki dan sam rješavao kviz o tekstovima pjesama Satana Panonskog i Tomsona , nisam imao pojma

Izvor: https://www.muzika.hr/kviz-pogodi-stihove-thompson-vs-satan-panonski/

Jedan je desničar, a drugi hrvatski domoljub i mrtav anarhist. Da bio je vojnik „Dobar dan. Ja sam Ivica Čuljak, Kečer II. Po narodnosti panker, po zanimanju prijatelj“ Tomson zarađuje milijune , očigledno ima publiku, pa neka mu

https://www.mixeta.net/2014/01/28/in-memoriam-ivica-culjak-satan-panonski/

Tomson:“ U braku sam s trećom ženom, ali crkveno sam još i s prvom…“  poznat po životu po crkvenim načelima i dostojni predstavnik  desnice, ne znam da li je mormon, ali kao veliki vjernik se redovito predstavlja.

Prijatelj mi je poslao dobar video koji govori  o našem znanju i koliko su nam mozgovi isprani suludošću i mržnjom prema drugom i drugačijem. Čujemo samo ono što želimo čuti i polako postajemo ONO

https://www.youtube.com/watch?v=xikF7HZzLF0

.

 

 

 

 

 

10 comments

Skip to comment form

 1. Dva bolesnika.

 2. Prvi link ne funkcionira u potpunosti.

 3. Dva demona, malo jača…

 4. Ne znam, u čemu je poanta? U tekstu su najmanje tri teme pomiješane: Markićka, ova dvojica perverznjaka i animozitet Hrvata prema istoku (čitaj: Srbima).

  1. “animozitet Hrvata prema istoku (čitaj: Srbima).”
   Ispravak netočne tvrdnje.
   To nije samo animozitet, nego uzvraćanje istom mjerom.
   Kažu li za to: “Tante za kukuriku”?

   1. A gdje je tu Isus i opraštanje, upitaše se hrvatski kardinal i nadbiskup metropolit Zagrebačke nadbiskupije Bozanić i patrijarh srpski Irinej.

 5. Satan još uvijek može impresionirati tinejđere i lažne radikale.

 6. Uff obojica su trash.

 7. Balkanska postratna dernečka estrada, sami šrot. Glazba nastala iz hadezeovske pljačke i okupacije javnog i kulturnog prostora u kojem hadezeovci i navijači im plešu, pjevaju i sviraju i svi se drogiraju, cijelo balkansko hadezeovsko selo šmrče bijelo. Ratni tam tam bubnjevi i gole sise i guzičetine balkanskih pevaljki, nacionalni ponos i zanos iskazan drogom, parama, sisama i guzicama, i križevima, naravno, kad se naroljaš, izjebeš i prevariš i ukradeš, i istučeš dicu i bračnu drugaricu, onda svi na nedjeljnu misu, i skupa sa popom na državnu sisu. Vele da u vodi ima sve više skupog kokaina, nekad je vlast kupovala građevinski materijal za radničke stanove i radnička odmarališta i slušao se rock i šlager i šansona, danas si mafija kupuje s javnim novcem kokain i promiče dernečki melos guzice i kamena, s kojeg je krenula u pohod i pljačku i zatiranje rocka, šlagera i šansone. I naroda.

Odgovori