Darkova prirodna medicina: Inhalacija i dvije terapije – lijek protiv korona virusa

Inhalacija je drevna i jedna od najstarijih vrsta terapeutskih sredstava kojom su stari travari još iz davnina vrlo uspješno liječili sinuse, prehladu, akutni i kronični bronhitis, upalu pluća, gripu i razne druge infektivne bolesti. Inhalacija vrućom parom i ljekovitim biljem širi krvne żile, otvara pore i ubija viruse, što pomaže jako dobro kod začepljenog nosa i sinusa, to olakšava disanje i na taj način se vrlo uspješno liječe gore navedene bolesti. No, postavlja se pitanje, može li i kako inhalacija pomoći u liječenju i COVIDA-19?

MIŠLJENJA SAM DA KORONA VIRUS NE MOŽE PREŽIVJETI 60 STUPNJEVA CELZIJA I STOPOSTOTNU VLAGU KAO I NAPAD ETIRIČNIH ULJA
To je ključno i zato je inhalacija vrućom parom ljekovitog bilja, jako važna i bitna terapija uz PIJENJE toplih čajeva i grkljanje, o čemu sam pisao u prošlim tekstovima.

TERAPIJA 1-RECEPT ZA INHALACIJU

-U jednu posudu uliti 2 l vode
– Dodajte šaku morske soli
-Dodajte šaku suhe kadulje, ili majčine dušice ili bosiljka
-Dodajte i 8 kapi eteričnih ulja LAVANDE ILI RUŽMARINA koje možete kupiti u svakoj ljekarni
Kada voda proključa, skinite ju sa šporeta i stavite na kuhinjski stol. Uzmite jedan veliki ručnik i stavite preko glave i posude sa čajem.
UDIŠITE DUBOKO VRELU PARU KROZ NOS, A IZDIŠITE KROZ USTA
I tako redom dok se voda ne ohladi. Inhalacija se provodi vremenski oko desetak minuta.
Cijelo vrijeme inhalacije morate imati otvorene oči.

VJERUJEM DA CORONA VIRUS OVO NE MOŽE PREŽIVJETI

Ovaj terapeutski postupak kojeg su izmislili stari travari otjerat će i ubiti CORONU u ustima, u grlu, u sluznici oka i sluznici nosa. Pomoći će i kod upale pluća. Ovaj postupak inhalacije prakticirajte tri puta dnevno. Prvi put stavite šaku suhe kadulje, drugi put šaku majčine dušice ili timijana, i treći put šaku suhog bosiljka.

TERAPIJA 2- RECEPT ZA GRKLJANJE

Šest puta dnevno grkljajte jak čaj od KADULJE, četiri velike żlice suhe trave kadulje, na čašu ključale vode, procijedite pa dodajte tri velike żlice meda i tinkturu propolisa, 30 kapi. Grkljati nekoliko minuta, šest puta dnevno i obvezno ispljuni ti. Nikako ne progutati.

TERAPIJA 3- RECEPT ZA ČAJEVE

Svaki dan za prevenciju popijte jedan litar čaja od bosiljka ili kadulje ili majčine dušice. Dvije velike žlice suhe trave stavite na litar proključale vode, neka odstoji 15 min, pa procijedite, zatim dodajte tri velike żlice meda, sok jednog limuna i 30 kapi tinkture propolisa, a ako ste zaraženi sve to duplo.

Piti čajeve što toplije, blago vruće, na gutljaje tijekom dana. Jedan čaj ne piti duže od sedam dana. Onda drugi.. Pa treći.. Pa sve ispočetka. Sva tri čaja možete kupiti u svakoj trgovini i trgovačkom centru, ako ih ne možete naći na polici gdje su čajevi, onda potražite na mjestu gdje su začini. A tinkturu propolisa i eterična ulja možete kupit u svakoj ljekarni. Ja ih ne prodajem. Nikoga ne liječim. I nikome ne prużam medicinsku pomoć. Kao voditelj Udruge Učinimo svijet boljim i novinar suradnik, samo po zakonu i Ustavu RH informiramo GRAĐANE i institucije o stoljetnoj i tișućljetnoj tradiciji pučke medicine u liječenju plućnih i respiratornih bolesti ljekovitim biljem, za što postoji osnovana sumnja da isto może pomoći i u liječenju COVIDA – 19. U KINI se postižu upravo odlični rezultati u liječenju Corona virusa, ali INTEGRIRANOM TRADICIONALNOM BILJNOM MEDICINOM PARALELNO SA SLUŽBENOM MEDICINOM.

Snaga i moć eteričnih ulja iz ove tri ljekovite biljke i dva eterična ulja za inhalaciju, očituje se u njihovoj kompleksnoj kemijskoj strukturi koje imaju veliki terapeutski potencijal kao i vibraciji-zračenju molekula ovih biljki koje svojom frekvencijom mogu djelovati blagotvorno u procesu izlječenja od COVIDA – 19. Fitoterapijom i ljekovitim biljem bavim se dugi niz godina, i smatram da Corona virus ne može preživjeti visoku temperaturu od 60 stupnjeva Celzija vruće pare i stopostotnu vlagu koju stvara terapija INHALACIJOM, uz grkljanje i ispijanje gore navedenih čajeva. Molim vas da ove recepte za inhalaciju, grkljanje i čajeve dijelite svima kome možete. Molim sve nadležne institucije i odgovorne osobe, novinare, političare… koji dobiju ovu informaciju da ona nađe put do svih onih koji su zaraženi i njihovih obitelji. Može im spasiti život. Hvala.

SAVJET

I ostani doma. Poštujmo odluke Civilnog stožera o KARANTENI i samoizolaciji. Poštujmo savjete naših liječnika jer prirodna medicina je samo nadopuna službenoj medicini. Pridržavajmo se svi njihovih uputa. Budimo svi disciplinirani u ovoj teškoj situaciji za sve nas. Budimo svi prijatelji jedni drugima. Pomozimo jedni drugima koliko možemo svojim znanjem i iskustvom.

USPRKOS NEDAĆI – GLAVU PODIĆI.

13 comments

Skip to comment form

 1. Umjesto da napiše pročitao sam da stručnjaci tvrde, Lončar bez zazora izjavljuje MIŠLJENJA SAM DA KORONA VIRUS NE MOŽE PREŽIVJETI 60 STUPNJEVA CELZIJA I STOPOSTOTNU VLAGU KAO I NAPAD ETIRIČNIH ULJA.

  Odakle ti mišljenje gospodine terapeute?

 2. … a ako ste zaraženi sve to duplo. Vrlo hrabri prijedlozi. Sumnjam da čajevi mogu škoditi (osim što sigurno utječe na stolicu!), ali gdje su dokazi da pomžu protiv korone?

 3. Inhalacija, grgljanje, čajevi, tinkture… A možda prvo treba potaknuti obilnu dijareju, zasrati i stanicu i šefa stanice. I tako rasterećeni od parazita, ne dati koroni da vršlja.

  1. Ricinus je za proljev nenadmašan. Ili, čitajte desničare!

 4. Hvalevrijedna nastojanja da se suprotstavi teškoj zaraznoj bolesti.

 5. Lončar radi za cijel čovječanstvo. Čajevi su cjepivo i lijek. Mislim da će ga svaki čas nazvati Putin i Trump.

 6. Tek sad primjećujem da ovaj šarlatan od travara upotrebljava riječ grkljati umjesto grgljati.

 7. Lončar krade od višegodišnjih i iskusnih travara. Zajebava potrebite.

 8. Gdje je Daky? Daky, di si?

 9. Daky je koristio svoje likarije…. i nema ga. Onemoćo.

 10. a jooooooooooj…..kad bi sve to tako bilo……….danas preko 60 mrtvih…..uozbiljimo se, ljudi

 11. @lavinija, Darko je priučeni travar. Ovaj isti recept/smjesa bio bi i za dijareju.

 12. nemoj takooooooooo @Goli

  dobre nemjere su bitne

Odgovori