Darko Daky Lončar: Strategija totalnog kaosa – početak kraja pandemije i smrt korona virusa

UVOD

Ako želiš pobijediti neprijatelja, moraš mu nanijeti moždani udar. No, postavlja se pitanje, kako pobijediti KORONU, kada je ona već cijelom svijetu nanijela moždani udar? Političari su u pravu kada kažu da je ova PANDEMIJA zapravo rat, rat protiv COVIDA-19. No, međutim, svaki rat ima svoja pravila, svoju taktiku i svoju koncepciju. Taktika i koncepcija korona virusa je izazvati KAOS. Kaos u društvu, kaos u državi, kaos u obitelji i na kraju, kaos u ljudskom organizmu, u kojem se korona virus doslovno igra našim organima, a često izaziva i smrt. U ovom ratu života i smrti postoje pobjednici, i postoje gubitnici. Da bismo mogli pobijediti neprijatelja trebamo prvo proučiti i proanalizirati njegove slabe strane.

TEORIJA KAOSA

Otac teorije kaosa je dr. Edward Lorenz, američki meteorolog koji je, godine 1960. pojašnjavajući svoju teoriju slikovito rekao:

“AKO LEPTIR ZAMAHNE KRILIMA U PEKINGU, ON MOŽE UZROKOVATI URAGAN NA FLORIDI.”

Proročanstvo dr. EDWARDA LORENZA dobiva svoj puni smisao tek sada nakon šezdeset godina. Samo, ne radi se o Pekingu, nego Wuhanu, i ne radi se o Floridi nego New Yorku. I ono što je puno važnije od toga, ne radi se zapravo ni o kakvom Proročanstvu, jer dr. Edward Lorenz nije vidovita baba Wanga, nego se radi o njegovoj TEORIJI KAOSA koja s ovom pandemijom dobiva svoj potpuni smisao. Ono što je još više zabrinjavajuće je to da virus KORONE ovu teoriju kaosa pretvara u KONCEPCIJU KAOSA. DAKLE, KONCEPCIJU RATOVANJA.

TEORIJA KAOSA KAO KONCEPCIJA RATOVANJA

Virus KORONE ne treba doživljavati kao neki mali, sićušni mikroorganizam u obliku virusa, nego ga treba doživljavati kao vrlo pametnog i mudrog generala na ratištu koji vrlo agresivno i vrlo bahato osvaja svaku bojišnicu na ovoj kugli zemaljskoj. I bar za sada dobiva svaki rat. Ovaj zeleni, ružni general uspio je teoriju kaosa dr. LORENZA, pretvoriti u koncepciju kaosa i taktiku svoga ratovanja, i tamo gdje god je red, vojska corona virusa ovog generala donosi nered, strah i paniku. Smrt. Kaos. Kaos u društvu. Kaos u državi. Kaos u obitelji. Kaos u ljudskom organizmu. Na otvorenu agresiju ružnog generala koji je sa svojom vojskom korona virusa osvojio već pola svijeta, društvo i država, cijeli svijet mu se odlučio suprotstaviti karantenom, izolacijom i samoizolacijom. Dakle, defanzivom. Obranom. PASIVNOM OBRANOM.

TAKTIKA PASIVNE OBRANE

Ova taktika ratovanja uprizorena kroz odluke Stožera civilne zaštite, daje rezultate, i to dobre rezultate, ali ne donosi pobjedu nad nepredvidim i moćnim agresororom. Vratimo se sada na početak priče. Ako želimo pobijediti neprijatelja, moramo mu nanijeti moždani udar. Političari iz cijelog svijeta, očekuju da će taj moždani udar neprijatelju nanijeti cjepivo ili neki lijek protiv korona virusa.

Netko bi rekao – U IŠČEKIVANJU GODOTA.

Dok se lijek izmisli, dok se lijek testira, dok se neko cjepivo doista pokaže kao učinkovito, dok ono dođe, pola planete i pola čovječanstva može pomrijeti. A kada se cjepivo i pojavi, veliko je pitanje da li će to cjepivo uopće biti učinkovito, ili su ga znanstvenici, zbrda zdola osmislili, samo da udovolje velikim pritiscima političara. Svi već znamo i slutimo, cjepivo se mora pojaviti, kad- tad, pa bilo ono učinkovito, ili potpuno neučinkovito, nema veze. Ono će se, prije ili kasnije, morati pojaviti. Međutim, dok se to čudotvorno cjepivo ili taj čudotvorni lijek ne pojavi, ja predlažem slijedeću taktiku ratovanja protiv nadmoćmog neprijatelja:

STRATEGIJA TOTALNOG KAOSA

Strategija TOTALNOG kaosa, je odgovor na koncepciju teorije kaosa, oblik ratovanja kojeg agresor COVID-19 sprovodi na bojišnici po cijelom svijetu. Strategija TOTALNOG KAOSA je oblik ratovanja kojim se ovom virusu nanose veliki gubici, snažnim udarom ljekovitim biljem i ljekovitim povrćem, po frontu i dubini neprijatelja i po njegovim bokovima, kada će neprijatelj biti obezglavljen, deprimiran, potpuno ZBUNJEN te na kraju i potpuno poražen. Totalni kaos u njegovim redovima imat će za posljedicu da će Corona virus podići BIJELU ZASTAVU.

SVAKI RAT POČINJE U ČOVJEKOVOM UMU I ONDA U ČOVJEKOVOM UMU TREBA I TRAŽITI I RAZVITI TAKTIKU I STRATEGIJU BORBE PROTIV CORONA VIRUSA

Neprijatelj manipulira našim strahom od smrti. Strah od smrti je razumljiv. Svi mi volimo ovaj naš mali život, kakav god da je, bilo dobar ili loš, bio kvalitetan ili ne. Neprijatelj to zna i zato će uvijek manipulirati nama i uvijek će sijati smrt svuda po svijetu, tek toliko da nam utjera strah u kosti i da se osjeća nadmoćno u svom osvajačkom pohodu. A što na ratištu ili bojišnici znači STRAH.

STRAH JE NAJVEĆI DOPING NEPRIJATELJU

Što ga više ima, što se više bojimo neprijatelja, on time postaje još jači i još agresivniji. Neprijatelj se time još više goropadi, to mu ulijeva dodatnu snagu za nove osvajačke ratove i nove pobjede. Corona virus to zna, on to osjeća. I tom taktikom se odlično koristi. A naš strah će nestati tek onda kada mi počnemo ulijevati neprijatelju strah u kosti.

IZ PASIVNE OBRANE TREBA PRIJEĆI U AKTIVNU OBRANU-A TO ZNAČI NAORUŽATI GRAĐANE LJEKOVITIM BILJEM I POVRĆEM. I TO ĆE BITI POČETAK KRAJA AGRESIJE MALOG, NEVIDLJIVOG NEPRIJATELJA CORONA VIRUSA

Pasivna obrana – to su upravo ove mjere koje sada kao građani provodimo: karantena, izolacija i samoizolacija. To su mjere koje treba poštivati, kao građanin i ja ih također poštujem i pozivam da ih svi poštujemo. No, da bi se neprijatelj mogao pobijediti, treba građane naoružati oružjem. Bez oružja, nema pobjede nad nadmoćnijim, agresivnim i bahatim neprijateljem.

TAKTIKA TROSTRUKOG UDARA NA NEPRIJATELJA – TO JE STRATEGIJA TOTALNOG KAOSA

Strategija TOTALNOG KAOSA svoju koncepciju bazira udarcima po neprijatelju ljekovitim biljem i povrćem, koje će izazvati totalni kaos u redovima agresora.

 1. INHALACIJA – UDAR PO FRONTU NEPRIJATELJA

Ovaj udar na corona viruse postići ćemo tzv. ZELENOM MASKOM ili inhalacijom vrućih para ljekovitog bilja. O tome sam već pisao, ali za one koji nisu čitali moje prijašnje tekstove, ponovit ću još jednom. CORONA VIRUS NE MOŽE PREŽIVJETI VRUĆINU PARE OD 60 stupnjeva Celzija. CORONA VIRUS NE MOŽE PREŽIVJETI STOPOSTOTNU VLAGU KOJU STVARA VRUĆA PARA. I na kraju. CORONA VIRUS NE MOŽE PREŽIVJETI NAPAD ETERIČNIH ULJA KOJA SE RAZVIJAJU KUHANJEM LJEKOVITOG BILJA U VRUĆOJ VODI. Evo i recept.
– u posudu, metalni lonac s dvije litre ključale vode ubacite slijedeće:
– jednu šaku morske soli
– jednu šaku suhih trava ( ili kadulje, ili bosiljka, ili majčine dušice ili timijana ili divljeg origana-mravinca)
– 8 kapi eteričnih ulja ( RUŽMARINA ili LAVANDE

Kada voda proključa skinite ju s vatre, stavite lonac na stol, ručnikom prekrijete i glavu i lonac i tada počnite udisati tj. inhalirati vruću paru kroz nos, a izdisati kroz usta. Obavezno morate imati otvorene oči. Jer corona virus napada i sluznicu oka zbog čega su mnogi oboljeli od KORONE dobili konjuktivitis, sa izraženim crvenim očima, natečenim, koje svrbe. Isto važi i za sluznicu nosa i grla. Ovaj trostruki napad vrućinom, stopostotnom vlagom i eteričnim uljima iz biljaka koje hlapi s parom, Corona virusi ne mogu preživjeti. Inhalaciju radite oko desetak minuta dok se voda ne ohladi. Inhalaciju prakticirajte tri puta dnevno. Prvi put s kaduljom. Drugi put s bosiljkom. I treći put s majčinom dušicom ili timijanom ili mravincem. Sve navedene biljke možete kupiti u svakom trgovačkom centru i svakoj trgovini, ili biljnoj ljekarni, a eterična ulja ružmarina i lavande u svakoj farmaceutskoj ljekarni. Tako sam osmislio projekt da oružje bude dostupno svakom građaninu. U svakom gradu. U teoriji i praksi pučke medicine, učinkovitost ovih ljekovitih biljaka, u liječenju plućnih i respiratornih bolesti, dokazana je stoljećima i zapisana u brojnim ljekarušama. One će izazvati početak kaosa u prvim redovima neprijatelja. Udar po njegovom frontu. Ovo je početak kraja dominacije neprijatelja na bojišnici. Ovo je početak kada snage agresora počinju osjećati strah. Obezglavljenost. Paniku. Kaos.

2. GRKLJANJE JAKOG ČAJA OD KADULJE – UDAR PO DUBINI NEPRIJATELJA

U jednu veliku šalicu stavite
– 2,5 dl vode i
– 4 velike žlice suhe kadulje
Kada voda proključa, skinite s vatre i ostavite 15 min.
– tada procijedite i
– dodajte 30 kapi tinkture propolisa.
Ponovo zagrijete i dodajte
– 3 velike žlice meda
Ponovo zagrijete da ovaj jak uvarak kadulje bude blago vruć i njime grkljajte nekoliko minuta. A potom ispljunite. Nikako ne progutati. Ukoliko vam se corona virus uvukao u sluznicu grla on će biti neutraliziran i na ovaj način potpuno uništen. Inhalacijom smo spriječili da se korona virus nastani u sluznicu oka i nosa, također i grla, a ovim terapeutskim postupkom samo pojačavamo napad na korona virus u grlu i na taj način mu ne dozvoljamo da klizne u pluća. Stručnjaci kažu da se zadržava četiri dana u sluznici grla prije no što se spusti u pluća i izazove upalu pluća često i s fatalnim posljedicama. Zato, čim osjetite prve simptome kašlja, prehlade ili peckanja i bolova u grlu, odmah krenite s inhalacijom i grkljanjem, a potom i ispijanjem čajeva. Grkljajte šest puta dnevno. I kaos u redovima neprijatelja bit će potpun. I garantiran.

3. ISPIJANJE ČAJEVA – UDAR PO BOKOVIMA NEPRIJATELJA

Ova terapija predstavlja završni čin u potpunoj pobjedi nad nadmoćnim snagama agresora.
Za prevenciju i zaštitu od corona virusa svaki dan popijte na gutljaje po jedan litar čaja, od jutra do mraka. Uvijek imajte spremljenu kadulju, bosiljak i majčinu dušicu ili timijan. Ili mravinac-divlji ORIGANO. Dodaje ih kao začin i u svako jelo.
Recept za čaj:
– u jedan litar proključale vode stavite
– 2 velike žlice suhe trave (ili kadulje, ili bosiljka, ili majčine dušice ili timijana ili divljeg origana-mravinca)
– kad zavrije, skinite s vatre i pustite da odstoji 15 minuta.
– tada procijedite pa do dajte 3 velike žlice meda i
– 20 kapi tinkture propolisa koju možete kupiti u svakoj ljekarni.

Projekt sam tako osmislio da svi sastojci budu dostupni svakom građaninu, u svakom gradu, jer sve navedene biljke, možete kupiti u svakoj trgovini i trgovačkom centru, ili biljnoj ljekarni, a tinkturu propolisa i eterična ulja ružmarina i lavande, u svakoj farmaceutskoj ljekarni. Dakle, za prevenciju i zaštitu, pijete jedan litar ovog čaja, a ako ste zaraženi, onda dvije litre, i sve sastojke duplo. Nadam se da sam jasan.

TREĆA TERAPIJA ĆE UZ SIRUP OD POVRĆA I ELIKSIR ŽIVOTA, IZAZVATI POTPUNI KAOS U REDOVIMA AGRESORA, STRAH I PANIKU. NEPRIJATELJ ĆE NA KRAJU POTPISATI KAPITULACIJU

IMUNITET

Imunitet je jako važan u borbi protiv Corona virusa i zato je jako bitno da uz gore navedene tri terapije ljekovitim biljem svaki dan pojedete pola glavice češnjaka i jednu glavicu crvenog luka, jedite puno salate, naročito od cikle i mrkve ili sokove od korijena povrća, najviše cikle, mrkve, rotkve i peršina. To je najbolji lijek za jačanje imuniteta. A ukoliko ste dobili upalu pluća, onda i visokokaloričnu hranu s puno masti, jer plućima treba zdrava mast, toplina i tri žlice maslinovog ulja dnevno.

ELIKSIR ŽIVOTA – PROTIV VIRUSA I ZARAZNIH BOLESTI

– 1 litra jake, ljute komovice (ili lozovača ili šljivovica),
– 6 jušnih velikih žlica sitno iscjeckanog ČEŠNJAKA stavite u nju,
– 2 velike jušne žlice narendanog HRENA
Neka odstoji sedam dana.
– DOZA: piti tri puta dnevno po jednu malu rakijsku čašicu.
Eliksir života je vrlo moćno narodno sredstvo protiv virusa i svih zaraznih bolesti i obavezno ju uvrstite u terapiju.

SIRUP PROTIV KORONA VIRUSA

-250 gr MEDA
– 250 gr MASLINOVOG ULJA
– 50 gr narendanog svježeg ĐUMBIRA
– 50 gr sitno SJECKANE ROTKVICE
– 50 gr sitno sjeckanog CRVENOG LUKA
– 50 gr narendanog korijena PERŠINA
– 200 gr LIMUNA- nasjeckati ga na kolutove i komadiće, izvaditi sjemenke, a potom ga staviti u STROJ ZA MLJEVENJE MESA i sve samljeti zajedno s korom i ubaciti u smjesu s ostalim SASTOJCIMA.
Sve dobro pomiješati. Prije upotrebe sirup dobro pomiješati.
DOZA: TRI PUTA DNEVNO PO JEDNU VELIKU ŽLICU.

ORUŽJE ZA RAT

Braniteljima-građanima treba samo dati oružje-ljekovito bilje i povrće. I upute za njihovu primjenu kao i pravilnu prehranu. Vojnik na ratištu ako nije motiviran-to je polumrtav vojnik.

AKO NEKOGA ŽELITE MOTIVIRATI, ONDA NE SPOMINJITE SMRT. A ŠTO KAŽU NAŠI STATISTIČARI SMRTI…

Na žalost, naši statističari smrti nas svaki dan preko medija bombardiraju informacijama o broju mrtvih i zaraženih. Toliki atak i pritisak na osjete i naša čuvstva ne može podnijeti ni najnormalniji osoba. A nitko ne nudi rješenje.

STRATEGIJA TOTALNOG KAOSA

je rješenje za pandemiju. Građane treba samo organizirano, planski i institucionalno naoružati ljekovitim biljem, ljekovitim povrćem, tinkturama propolisa i eteričnim uljima ružmarina i lavande. I uputama za njihovu upotrebu. Građanima, tj. braniteljima treba dati naoružanje i iz pasivne obrane prijeći u aktivnu obranu.

ORGANIZIRANA DOSTAVA PAKETA LJEKOVITOG BILJA, LJEKOVITOG POVRĆA, TINKTURAMA I ETERIČNIM ULJIMA GRAĐANIMA U IZOLACIJI

Pozivam državu i institucije države da podrže ovaj moj projekt zaustavljanja pandemije u svijetu i da se preko Crvenog križa i drugih organizacija, organizira dostava paketa ljekovitog bilja, ljekovitog povrća, tinkturama i eteričnim uljima, građanima na kućnu adresu, s gore navedenim uputama.

AKTIVNA OBRANA

Aktivna obrana ne znači izlazak građana iz karantene, izolacije i samoizolacije.

STRATEGIJA TOTALNOG KAOSA

pretpostavlja u potpunosti poštovanje svih mjera Stožera civilne zaštite o izolaciji- samoizolaciji-karanteni, higijeni i socijalnoj distanci. Samo, ono vrijeme dok građani provode u izolaciji, ovaj projekt predviđa da to vrijeme građani iskoriste korisno za sebe i svoje zdravlje koristeći stoljetna znanja i iskustva pučke medicine o korištenju ljekovitog bilja i povrća u liječenju plućnih i respiratornih tegoba. Snaga duha u ovim kriznim situacijama pandemije je izuzetno važna.

AKO JE DUH PORAŽEN-SVE JE IZGUBLJENO
AKO JE DUH OSVOJEN – SVE JE OSVOJENO!

Ova misao sve govori i ne treba ju posebno objašnjavati. Hvala na ukazanom povjerenju, jer mi mnogi šalju zahtjeve za kupovinu čajeva, ali još jednom moram reći da ni ja, a ni moja Udruga Učinimo svijet boljim, ne prodajemo čajeve i ljekovito bilje, nikoga ne liječimo i nikome ne pružamo medicinsku pomoć.Mi samo kao Udruga informiramo građane i institucije o stoljetnoj i tisućljetnoj praksi pučke medicine o uspješnom liječenju plućnih i respiratornih tegoba gore navedenim ljekovitim, antivirusnim biljem, a što je zapisano u mnogim knjigama koje naša Udruga posjeduje i čije recepture vam ovdje prikazujemo. Među autorima tih knjiga su i mnogi doktori, znanstvenici i ugledni liječnici.

NE POSTOJI ČUDOTVORNA LJEKOVITA BILJKA KOJA LIJEČI KORONA VIRUS, ALI ZATO POSTOJE PRIRODNI TERAPEUTSKI POSTUPCI KOJI LIJEČE COVID – 19, ISTO KAO I RAK

No, da se sada vratimo na početak priče. Da li netko poznaje bilo koju državu koja je bila žrtva agresije, a koja se bez oružja obranila od agresora i njegove osvajačke politike. Isto važi i za corona virus. Generali corona virusa su TEORIJU KAOSA pretvorili u taktiku ratovanja i KONCEPCIJU KAOSA. Cijeli svijet su bacili na koljena i od cijelog svijeta su napravili kaos.
Na tu taktiku vođenja oružane borbe, ja samo odgovaram KONTRA, KONCEPCIJOM-STRATEGIJOM TOTALNOG KAOSA.
Upravo taj efekt će izazvati složeni terapeutski postupci ljekovitim biljem i povrćem, u redovima neprijatelja. Totalni kaos, predaju, a potom, vremenom i potpuni nestanak pandemije. PANDEMIJA korona virusa će postojati, dok god postoje nezaštićene žrtve. No, kada se građani zaštite na ovaj način, pandemija će polako nestajati. I to će prije nestati što država prije stane iza ovog projekta.

DISCIPLINA I SAMODISCIPLINA

Jako je važna. Bez discipline nema ništa. Treba uložiti vrijeme i trud u izradu čajeva, sirupa…eliksira…
No, taj trud će se debelo isplatiti. Vašim zdravljem i pobjedom nad ovim zlom.
Molim sve odgovorne institucije da ovaj moj projekt zaustavljanja pandemije corona virusa u svijetu pod nazivom- STRATEGIJA TOTALNOG KAOSA, u borbi protiv COVIDA 19, nađe put do najodgovornijih osoba u stožerima civilne zaštite, da s ovim projektom budu upoznati gradonačelnici, župani, policija, bolnice, premijeri i predsjednici svih država u svijetu…Možda ju netko i prihvati. Hvala!

Fotografija Darka Lončara Daky.

14 comments

Skip to comment form

 1. Isforsirano, ali zanimljivo.

 2. – Virus KORONE ne treba doživljavati kao neki mali, sićušni mikroorganizam u obliku virusa, nego ga treba doživljavati kao vrlo pametnog i mudrog generala na ratištu koji vrlo agresivno i vrlo bahato osvaja svaku bojišnicu na ovoj kugli zemaljskoj. I bar za sada dobiva svaki rat.

  Još uvijek se smijem, a pročitala sam članakprije deset minuta. Mnogo smišno.

 3. Lončar je duhovit kad je riječ o okviru problema, a ozbiljan kad je riče o njegovoj biti.

 4. Vjera u alternativu, u prirodu, u svemoć bilja. Naivna, entuzijastička, humana.

 5. 👍 za Lončara i njegove biljne čarolije! 😷
  Imamo izbora, vjerovati ili ne u to da možemo čestom konzumacijom ljekovitog bilja pobijediti i ovu opaku bolest ili barem umanjiti njezine tegobe. To osobno ovisi o svakom od nas. Ne trebamo zanemariti da i moć autosugestije igra veliku ulogu kad su bolesti u pitanju.
  Nemojmo omalovažavati Lončarevu nesebičnu želju da svojim poznavanjem i proučavanjem ljekovitog bilja pomogne svima. Pomoglo ili ne pomoglo, barem je dao čitateljima savjete i recepte da se pokušaju na taj način osloboditi od korone. Još jednom je dokazao da je ČOVJEK, namjerno sam velikim slovima napisao ČOVJEK. Baš onako kako i sam Lončar voli naglašavati velikim slovima ono što je bitno, jer vjerujem da on to i jest. 👍😷
  I, ISTANIMO DOMA! 😷😷😷😷😷

  1. Potpisujem. Pozdrav Lončaru dobrom duhu Broda.

 6. To me sve podsjeća na slavnog oca autosugestije Emila Couea, samo treba sebi stalno govoriti corona mi ne može ništa, corona mi ne može ništa. On je tako u svojoj bolnici tretirao pacijente, da oni nisu stvarno bolesni nego da samo misle da su bolesni, onda mu je došla medicinska sestra i rekla da je pacijent mrtav, a ne, odvrati Coue, on samo misli da je mrtav. Tako i naš Daky, poslijje mojih biljčica ko umre od corone, on to samo misli da je umro od corone :)))))))))))))))))))))

 7. A kako otac Emil Coue objašnjava činjenicu da su u svim gradskim ljekarnama protiv dišnih i respiratornih tegoba najtraženiji sirupi od ljekovitog bilja na bazi timijana i bršljana. Jeli i to autosugestija???

  1. Zar nije bršljan otrovan?
   Slavko Stolnik je za dišne organe preporučivao luk, mazati se sokom od luka i držati usitnjeni luk u gazi na prsima, za bronhitise.
   “Što prije”, pisalo je u receptima, nabaviti, na primjer, kod travara ili u biljnim apotekama – poriluk, češnjak, crveni luk, čestoslavicu, primorski vrijesak, kamilicu, neven, cvijet bazge. Primjerice, za obloge koje je Stolnik propisivao moralo se tri vrste sirovog luka očistiti drvenim nožem, izgnječiti, izmješati i staviti u vrećicu gaze i držati “tri dana i tri noći”.

  2. Moje je mišljenje da tko “samo misli da je bolestan”, njega mogu trave izliječiti, a tko je stvarno bolestan, ipak mora ići doktoru. Alternativnom medicinom se intenzivno bavio Drago Plečko, imam njegovu knjigu, prouči ga.

  3. Dakijev članak sam si ipak umemorirala, ako mi, ne daj Bože, zatreba, veli se da bolest dolazi na konju, a odlazi na pužu. Članak je kvalitetan.

 8. Zanimljivo, i nitko još od njih nije umro.

 9. Plod bršljana je otrovan. Sirup se pravi od lista. Uguglaj PROSPAN. Najtraženiji sirup na tržistu za dišne tegobe. Od bršljana lista.

 10. Sirup od Islandskog lišaja je još bolji. I tko kaže da oni ne bi mogli pomoć kod Korine.

Odgovori