Darko Daky Lončar: Kurvin med “Ana Šajbl” – afrodizijak i turistička atrakcija

Uvodnik o Ani Šajbl

Vuk samotnjak je posebno zanimljiva i neobična osoba, ako je to još i žena i uz sve to još i prostitutka iznimne ljepote,  onda je priča o njoj prava poslastica za svakog spisatelja i romanopisca. Jedna od takvih žena svakako je legendarna brodska kurva Ana Šajbl, koja i nakon sto godina još uvijek živi u narodnim pričama, a ponajviše zahvaljujući novinarima brodske Tribune i Ose koji su dvadesetih i tridesetih godina prošlog stoljeća redovno u svojim reportažama pripovijedali i donosili vijesti o njezinim ljubavnim avanturama i njenom zanimljivom životu.

Dvadesete i tridesete godine prošlog stoljeća neobične su i zanimljive još po tome što je baš u to vrijeme cvjetao kuplerajski život u Brodu na Savi; bordeli, crvene lampe i javne kuće tada su bili legalni i to su u to vrijeme bile najposjećenije „institucije“ u našem gradu, a posebno Bordel Crna mačka i Veliki kupleraj. Taj dio povijesti našega grada, na žalost,  vrlo je šturo obrađen ili gotovo nikako, tek je zabilježen u nekim kratkim povijesnim crticama i zapisima, a vrlo je umjetnički i književno gledano, zanimljiv i intrigantan. Zbog svega toga odlučio sam napisati roman o Ani Šajbl i u dogovoru s urednikom SBPeriskopa Veljkom Lukićem, ići će u nastavcima, svaka nova objava, jedno novo poglavlje romana uz koje ćete uvijek imati mogućnost kupnje afrodizijaka, KURVINOG MEDA nazvanog u čast nezaboravne brodske kraljice noći, Ane Šajbl. Prvo poglavlje kreće odmah slijedeći put, nakon ove priče o Aninom afrodizijaku. Hvala.  Darko Daky Lončar

______________________________________

Sve su Brođani potrošili svoje banke,

Kod mene, najljepše i najveće brodske kurve,

Šajblove Anke.

Prije sto godina živjela sam

U najljepšem gradu na rijeci Savi,

Evo me sad opet s vama na kavi.

Moj Slavonski Brode, pa da onda probijemo led,

Predstavljam ti svoj prirodni  afrodizijak,

KURVIN MED.

Da me moji Brođani ne zaborave,

Neka se po meni zove.

Kurvin med muškarcima diže ćunu

I poziva ih na seksualnu bunu.

A hladne žene uzbuđuje, pali i grije,

Da se svaki muškarac na njih brije.

 

Dragi moji Brođani,

Na skupe, štetne tablete i viagre,

Ne trošite svoje banke,

Kad imate najbolji prirodni afrodizijak na svijetu,

KURVIN MED OD ŠAJBLOVE ANKE.

Eh, da! Evo Ane nakon sto godina ponovo među svojim Brođanima.  A sada će vam vaša Ana Šajbl nešto više i ozbiljno reći o ovome biljnom preparatu. Dakle, što kaže struka?

Kurvin med ANA ŠAJBL je sto posto prirodni afrodizijak za buđenje seksualne želje i jačanje spolne moći. Rađen je po drevnim zapisima iz Kama sutre, Koka Shastre i Mirisnog vrta, prema provjerenim recepturama herbalista i fitoterapeuta s Orjenta, u kojima su se patentirali specijalno za sultane i indijske gurue najbolji prirodni afrodizijaci na svijetu. To nije običan med u kojeg su samo nabacane nekakve trave, kako neki misle. Samo za izradu šerbeta, treba sat vremena, posebna arapska receptura i drevna Dalekoistočnjačka  tehnologija proizvodnje. Glavna baza se sastoji od više vrsta izabranog meda, sezamovog i kokosovog ulja, maslaca, šećera, šerbeta, tajni dodaci, te ekstrakt i macerat 27 vrsta ljekovitog bilja, suhog voća, pčelinjih proizvoda i začinskog bilja u strogo propisanim omjerima. Samo vrijeme za maceraciju je oko trideset dana.

Zajedničkim sinergijskim djelovanjem svih gore navedenih sastojaka KURVIN MED ANA ŠAJBL djeluje na slijedeći način:

 1. Potiče cirkulaciju i kolanje krvi u cijelom organizmu
 2. Pospješuje znojenje i preznojavanje
 3. Grije cijeli organizam
 4. Širi i učvršćuju arterije i periferne krvne žile i žilice
 5. Pojačava dotok krvi u cijeli uro-genitalni sustav
 6. Pojačava proizvodnju i kvalitetu sperme
 7. Otklanja tegobe u radu prostate
 8. Poboljšava rad bubrega i cijelog urogenitalnog sustava
 9. Harmonizira krvni tlak i rad srca
 10. Smanjuje razdražljivost i simptome stresa i nervoze
 11. Otklanja depresiju
 12. I u konačnici bude seksualnu želju i kod muškarca i kod žene

 

KAKVI SU UČINCI OVOGA LJUBAVNOG NAPITKA?

 1. Tvrđa erekcija
 2. Otklanja simptome frigidnosti kod žena i erektilne disfunkcije i impotentnosti kod muškaraca
 3. Dugotrajna erekcija kod muškaraca
 4. Erekcija samo uz stimulans ili predigru
 5. Odgađa preuranjenu ejakulaciju
 6. Veća izdržljivost u krevetu
 7. Jači i intenzivniji orgazmi
 8. Pojačavaju libido
 9. Pojačavaju orgazam
 10. Otklanja simptome umora i bezvoljnosti i stimulira bolji rad svih organa u tijelu
 11. Otklanja simptome straha i različitih fobija te znatno jača imunitet
 12. Jača osjećaj samopouzdanja i samopoštovanja i kod muškarca i kod žene te opće zadovoljstvo i sreću u intimnim tjelesnim užitcima

Ovaj biljni preparat u svom sastavu objedinjuje veliki broj ljekovitog bilja, začina, više različitih vrsta meda, pčelinjih proizvoda i voća koji su sve odreda izuzetno jaki i vrlo moćni detoksikanti, antifungicidi, antibiotici i afrodizijaci i koji sinergijskim učinkom  vrlo uspješno detoksiciraju krv, krvne žile i kompletan urogenitalni sustav od kolesterola, bakterija, parazita i gljivica. Oni su rezultat nepravilne prehrane od namirnica životinjskog podrijetla, puno brašna i proizvoda od  šećera, te industrijski prerađene hrane pune toksina, emulgatora, konzervansa, aditiva i drugih otrovnih kemikalija. To je ključno za rješenje  problema frigidnosti kod žena i seksualne disfunkcije kod muškaraca.

Drugi kompleks ljekovitog bilja otklanja strahove i nervozu, pogotovo depresiju što također može biti jedan od uzroka ljubavnih tjelesnih problema. Ovo je sto posto prirodni afrodizijak, ljubavni preparat bez ikakvih štetnih dodataka i sintetičkih kemijskih spojeva. Već nakon dva do tri tjedna svakodnevnog konzumiranja ovoga meda osjetit ćete veliki napredak. Vrlo je učinkovit, ukusan i aromatičan, na dugogodišnje zadovoljstvo velikog broja naših korisnika iz Hrvatske i cijeloga svijeta.  Narudžbe nam već deset godina stižu i iz Parisa, Amsterdama, Dublina i drugih Europskih gradova i do sada nismo imali ni jednu reklamaciju.

I bez pretenzije da to postane, KURVIN MED ANA ŠAJBL je postao na Katarinskom sajmu, uz gavezovu mast najtraženiji proizvod Udruge USB koja promovira zdravu prehranu i ljekovito bilje, te je postao na neki način  zaštitni znak i turistički brend Grada Slavonskog Broda. Službene pohvalnice i poklone za naše prirodne biljne preparate Udruge, svake godine na Katarinskom sajmu dobivamo i od  gradonačelnika Mirka Duspare.

NAČIN PAKIRANJA:

Udruga USB osmislila je pakiranje tako da ovaj biljni preparat bude flaširan u malim staklenim bočicama od 100 ml, tako da ju iz praktičnih razloga uvijek možete nositi potajno sa sobom,  kad idete u akciju, varate recimo ženu, neka vam prije odlaska u kurvarluk,  uvijek bude u džepu, pri ruci.

NAČIN KORIŠTENJA MEDA :

Dvije čajne žličice na prazan stomak 40 minuta prije seksualnog odnosa. Ako se ne nađe žličica pri ruci, gucnete dva gutljaja-ne više.

ROK TRAJANJA: Neograničen

CIJENA: Dvije bočice od 100 ml koštaju 50 kn, plus poštarina ako se naručuje izvan grada. Za sve dodatne informacije i pitanja, slobodno se obratite na e mail adresu: ljekovito.bilje.mrsunja@gmail.com……… bez ikakve obveze.

Eh, da. A sada da vam vaša Ana kaže još koju riječ o sebi.

Brod vam je dvadesetih godina prošlog stoljeća, kad sam ja operirala na ulicama, imao više kupleraja, Veliki i Mali kupleraj, Bordel Crna mačka, Shangaj, i svi su oni bili u Pivarskoj ulici. Ali, Ana Šajbl voli svoju slobodu. Sreća je ptica s dva krila-ljubav i sloboda. Ja sam vam bila slobodnjak, operirala sam najviše na Klasijama, tamo su me progonili brodski novinari, pisali o meni reportaže i kolumne. Bila sam njihova mezimica, jer su neki od njih i kod mene omastili svoj brk. Jebem ti ja novinare, u Osi su 1924. godine objavili moju karikaturu, kako se seksam po klupčicama u parku i da sam ih, ma zamislite, molim vas, toliko sve razdrmala, da se klupčice u parku moraju zbog siline moje ljubavi, da prostite,  ponovo popravljati i restaurirati. Mamu im jebem, da im jebem mamu lažljivu, novinarsku. Našli mene zajebavat!

Osa, to vam je brodski humoristički časopis, izlazio je od 1924. do 1925. godine. Pa su onda za mnom letjeli ko muve bez glave i novinari iz Brodske tribune, taj vam je časopis izlazio od 1930. do 1931. godine. Oni su pisali u novinama da ja mogu popit više špricera od svih muškaraca u birtiji, pa se onda sa mnom smijali, pili skupa piće, prčili se ko ludi. Pa eto, kad me novinari toliko vole, neka onda i dalje živim u njihovim novinarskim reportažama, neka moj KURVIN MED ANA ŠAJBL postane hit, turistički brend Grada Slavonskog Broda, neka pišu o mome biljnom afrodizijaku, neka se nađe u Brod Turistu, neka postane prepoznatljiv suvenir i gastronomski užitak u ponudi Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda, neka se nađe i na Gastro festu, na Katarinskom sajmu i dalje, neka se svijetom i izvan granica Lijepe naše, preko moga imena i prezimena, pronosi i ime lijepog grada na rijeci Savi, Slavonskog Broda.

A novinari, neka onda i dalje pišu priče i legende o meni, tek toliko da se lik i djelo Ane Šajbl, nikad ne zaboravi.  Dragi Brođani, pazite se, mazite se i volite se. Vodite ljubav, a ne rat!

Sve vas puno voli vaša Ana Šajbl, najljepša i najveća brodska kurva svih vremena! Hvala!

 

 

12 comments

Skip to comment form

 1. Darko, glumac, kolumnist, a evo, danas saznajem, da je proizvođač kurvinog meda, afrodizijaka od kojeg se bolje diže. Živjeti se mora i Lončar pakira med, priču i, uspjeh za jebačinu. Aferim!

  1. Ne bi se on reklamirao da tu nema nečega. Predlažem novi nadimak za Dakyja. Drky.

   1. Drkec je li pao koji med koji utječe na potenciju? Političarima bi trebao davati besplatno da još bolje nabijaju narodu.

 2. Ako je komentator Zeitgeist mekokitić, napast će autora da podriva hrvatske vrijednosti. Rđavom kurcu i dlaka smeta.

 3. Zanimljivo osvježenje.

 4. Pa i danas u Slavonskom Brodu postoji javni kupleraj. Smješten je u Tvrđavi, u gradskom poglavarstvu. tamo se odlazi ne da jebeš nego da budeš izjeben.

 5. Mozda nije u nasoj drzavi goruce pitanje nezaposlenost, nego nedostatak seksualne moci pa ce ovaj afrodizijak popraviti natalitetnu sliku kako u Slavonskom Brodu, tako i u cijeloj Hrvatskoj pa necemo morati uvoziti radnu snagu za koju godinu. Ako je to tako onda bi Daky mogao izvoziti taj proizvod, sto bi bilo dobro za smanjenje nezaposlenosti je i za rast naseg BDP-a.

  1. U hHvatskoj je problem drkanje. Narod je kita, a drka ga elita. Narod je glup kao kita, a elita ju cima. Kiti lijepo. Kita misli kako je lijepo što ju drrkaju, jer je umotana u šahovnicu. Kita ne čita. Ni Lončareve tekstove, ni Krležu. Kita čita rezultate na semaforima u Rusiji i kita čita bezvezne vijesti na sajtovima.

   Tu ne pomaže ni Kurvin med, jer kita nema smisla za humor. Kita ima smisla za umor drugih nacija itd.

   1. Ne dam da me drkaju. Drugi sam tip kurca. Ja komentiram, za razliku od mase čitatelja koji su već plavi od drkanja političkih stranaka, ali šute, šute

 6. Više je duha na ovom portalu, nego na svim ostalim u Brodu. To ga i izdvaja izvan lokalnih ograda.

  Naprijed u pisanje i čitanje!

  Dosta nam je tiranije prosječnih!

  Naprijed Lončar sa svojom kurvom, jer ona je poštenija od većine Brođana koji šute ili se uvlače u guzicu gradonačelniku Duspari!

  Naprijed uredništvo, za slobodu misli i za vještinu njihovih priopćavanja!

 7. Ovo spada pod UDK 001 Znanje, humanitarne znanosti i istraživanja, bravo Daki, stručno i iz humanih poriva – pomoći nemoćnima.

  Baš su lijepe te brodske priče i legende, mogao bi se snimiti zanimljivi igrani film. Ako Zagreb ima vještice, mi imamo kurve. He, he, ipak je to bolje 🙂 .

 8. Daky lega, legendo, di si? :))))))))

Odgovori