Dajana Mikloš predstavlja: Željana Bardak, Plazma pen kozmetičarka (galerija)

Nalazim se u Bosanskom Brodu sa Željanom Bardak. Donosim vam nešto što je na našem tržištu relativno mlad zanat koji daje izvrsne rezultate. Radi se o Plazma pen tretmanima.

Plazma pen nova je nekirurška metoda koja briše godine s lica. S ovom metodom bore i znakovi starenja postaju prošlost. Plazma pen osim brisanja bora s lica, može maknuti i ožiljke, te neželjene mrlje na koži. Kod ovakvih tretmana rezultat je odmah vidljiv, stvarajući lifting efekt. Plazma se definira kao jonizujući plin koji se sastiji od jona, neutralnih čestica molekula i elekteona. Cilj tretmana je da se energijom plazme na najbolji mogući način stimulira regerativni proces u koži, u isto vrijeme plazma pen treba poticati sintezu kolagena i elastina, te pomoću seruma poveća apsorpciju aktivnih supstanci. Kao rezultat plazma pena dobiti ćete vidljivo pliće bore, zategnutiju kožu i riješen problem mrlja na vašem licu.

Predstavite nam se Željana.

Ja sam Željana Bardak iz Bosanskog Broda, majka dvjema djevojčicama. Žena sam s jasnom vizijom, a koja se rodila prije dvije godine. Bavim se raznim kozmetičkim i estetskim tretmanima. Ovim poslom ne bavi se mnogo ljudi, jer posao iziskuje svakodnevnu želju za napredovanjem i davanjem svojih maksimalnih mogućnosti.

Što sve može vaš tretman Plazma pen?

* Poboljšava izgled bora na licu

* Uklanja bore oko očiju

* Zatezanje opuštene kože gornjih i donjih kapaka

* Sklanja pušačke bore oko usana

* Uklanja bore sa čela

*  Uklanjanje ožiljaka

* Za virusne i viseće bradavice

* Fibroma

* Kerantoza

* Hemangioma

Je li to tretman koji ne traje dugo i klijent je poslje istog sposoban za svakodnevnicu?

Plazma pen tretman ne traje ništa duže od ostalih tretmana za uljepšavanje i izvodi se pod lokalnom anestezijom. Plazma pen je aparat sa specijalnom elektrodom, koja kada dođe u dodir sa vašom kožom pravi elektronski luk plazma energije, tada dolazi do malih opekotina od 0.5 mm, ali bez ošećenja okolne kože.

Nakon tretmana ostaju mikroopekotine s malim krasticama na licu i crvenilo koje prolazi za nekoliko dana. Krastice će se sasušiti i proći za tri do pet dana.

Klijent se može odmah vratiti svakodnevnim obvezama, uz pomoć pudera koji prikriva crvenilo.

Što biste poručili klijentima nakon tretmana?

Nakon tretmana ostaju male krastice na licu, krastice nikako ne čupati i ne sunčajte odlaskom na bazen ili u saunu. Strpite se.

Kome odgovara, a kome pak ne, ovakva vrsta tretmana?

Tretman je prigodan za sve dobne skupine muškaraca i žena, te za sve tipove kože. Ne preporučuje se ljudima u sljedećem stanju:

* Dijabetes

* Onkološka stanja

* Problemi sa srcem

* Trudnoća

* Hipertenzija i epilepsija

* Alergije na anestetik.

Kakva su dosadašnja iskustva?

Moja iskustva su veoma pozitivna. Iako sam iz malog mjesta, brzo se pročulo za ovo što radim, pa se sada moj posao proširio mnogo dalje od samog Broda u kojem živim. Klijenti mi vjeruju. Nisam imala negativna iskustva i uglavnom ljudi dolaze po preporuci. Sama tehnika rada daje zadivljujuće rezultate, pa kako moji klijenti, tako sam i ja zadovoljna.

Hvala Željana. A evo i mene kada budem u četrdesetima da me vratite u tridesete. Pozivam vas da navrtite kod Željane i još više se informirate, te iz prve ruke vidite što sve može današnja tehnika. Ostavljam vam adresu da lakše pronađete put do mladosti: Boračka bb, 74 450 Bosanski Brod. Tel: 0038766623551. Na instagramu se također možete informirati na stranici: plazma_pen_lifting.


4 comments

Skip to comment form

  1. Treba provjeriti rezultate kod drugih. Oni koji žele biti kao nekad – neka nakon toga pokušaju.

  2. Biznis u sferi estetike (ljepote) – ne može propasti kao ni proizvodnja bilo čeka što u sebi ima vode.

  3. Ne preporučuje se najmanje za 40 posto stanovništva

  4. J aimam dlaku na jeziku. Može li se skinuti plazma pen metodom?

Odgovori