Dajana Mikloš predstavlja: Ruža Kamenjašević, dizajnerica (galerija)

O Ruži Kamenjašević već sam pisala. Naše gore list, djevojka iz okolice Slavonskog Broda koja se prije nekoliko godina odselila u Zagreb, te stvara prekrasne stvari u našoj meteopoli.

Tada sam pisala o nakitu, a sada donosim vijest da su Ružine francuske kape najljepši hrvatski proizvod. Ja sam se zaljubila u njih i jedna upravo ide sa mnom na meni važnu manifestaciju. Osim kapa Ruža oduševljava, trakama za kosu, kao i rukavicama, te šnalama od bisera koje su pravi zimski hit.

Dajana nosi Ružinu kapu

Na pitanje tko su najčešći kupci, Ruža nam odgovara:

“Kupuju ih djevojke koje prate trendove i žele biti u koram s modom. Vrlo često ih klijentice kupuju i na poklon.”

Što se tiće vremena izrade, Ruža skromno poručuje da sate ne broji kada radi ono što voli, jer s iglom i koncem naprosto uživa.

“Bitno je da sam zadovoljna kada ju završim i da ju želim imati za sebe. To mi se potvrdilo kao pravilo uspješne prodaje.”

Zapratite Ružu na instagramu i uživajte u njezinim božanstvenim radovima : levina_rose.


9 comments

Skip to comment form

 1. Ideje o ljepoti i zlatne ruke. Rezultat: kape koje ističu osobnost, jer su i same posebne.

 2. Što dizajnerica želi reći svojom fotografijom bez lica i bez kape koje kreira?

 3. Jozefina zna izabrati osobe koji znaju izabrati ljepotu.

  1. Pardon, Dajana zna…

  2. U pravu si – Jozefina jako dobro bira odjeću, hranu, auto, namještaj, …i naravno da se druži sa kreativnim ljudima. Ha, ha!

 4. Kape su predivne. Poznati oblici oplemenjeni ukrasima složenih uz pomoć Ružine mašte.

 5. Da li bi ljepotu kapa narušilo to kad bih ja stavio Orden Zrinskog i Frankopana,
  Orden za junaštvo kneza Domagoja i Kolajnu za junaštvo Nikole Šubića Zrinskog? Ako je to zabranjeno, mogu li prikačiti medaljicu svoje pudlice Mice da je cijepljena?

 6. Znate li da su beretku prvotno nosili baskijski pastiri iz Pirineja te da se zove francuska kapa samo zato što se prvi puta masovno počela proizvoditi u Francuskoj?

  @grey- “Što dizajnerica želi reći svojom fotografijom bez lica i bez kape koje kreira?” – želi pokazati i šnale koje pravi od “bisera”(čitaj pažljivije!), ove na slici su od štrasa, krasno upletena ženska kosa prelijepa je i bez šnala, lijepa kosa najljepši je ukras lijepe žene. Nema magičnijeg stvora u prirodi od lijepe i pametne nezle žene. Dajana je isto jako lijepa.
  Sve češće slušam po kuloarima kako muškarci prizivaju natrag prirodnu žensku ljepotu bez plastičnih zahvata, make upa, stiliziranih ptičjih krila umjesto obrva, balonski napuhnutih raspuknutih gornjih i donjih usana umjesto prirodnih usta, hair cutova, izbrijavanja i kojekakvih alki i pribadača na pupku i *upku i oko njega, kad ugledaš na ulici prirodnu ljepoticu, to je to, a ne neki prešminkani zamaskirani ružni kiborg.
  Lijepo oblačenje oduvijek je bilo znak stila i estetskog osjećaja žene, kad ju mama prestane oblačiti i počne obleku birati sama. Beretke su vrlo lijepe kape i bez daljnjeg daju pečat osobnosti i lijepo zaokružuju naš outfit.

 7. Svestrana Dajana zna pronaći sebi slične… pametne i lijepe, hm, Ne vidimo lice od Ružice.

Odgovori