Sanja i Ruža iz Gradske knjižnice utužile konzula emeritusa

Sanja i Ruža iz slavonskobrodske Gradske knjižnice utužile konzula emeritusa.Tim povodom ex konzul dao je sbperiskopu diplomatsku izjavu: “Zaboli k…c stonogu što bi joj išćupali nogu.”

Podsjećamo da su djelatnice knjižnice utužile Stribora Uzelca Schwendemanna zbog tvrdnji koje su iznesene u kolumni Stribor Uzelac Schwendemann: Kerenje u brodskoj Gradskoj knjižnici

 

 

 

11 comments

Skip to comment form

 1. Ipak su se odlučile potražiti pomoć? Nemoćne i podkapacitirane nisu se na isti način upustile u bitku za svoje dostojanstvo. Negirale su na taj način moć riječi. Prejadno curke!

 2. Djelatnice Dusparine pouzdanice vjerojatno smatraju da su povukle dobar potez kao policajka u plavoj bluzi koja je dobila presudu. Ali, na suđenju, imam osjeća, puno toga će isplivati na površinu a što je skriveno u bespućima Dusparine zbiljnosti. Jedva čekam taj obračun s njima- manipulatorima.

 3. Mislim da je najbitnije da je tužiteljice prozvao lokalni moćni SDP. Stribore, majstore, ne daj se da te raskrvari sitnozuba stoka!

 4. Vidi pod 8! Ima Uzelac pravo upotrebljavati svoj jezik… Ali, Sanja i Ruža ne razumiju taj jezik, pa će im se morati osugurati tumač (isto pod 8)

 5. Najebao je Stribor ako su djelatnice bile na bolovanju. To znači da su pretrpjele duševne boli. Ono, teško su disale, na sebi su osjetile poglede pune prezira, nisu imale apetit, na koži im se pojavila urtikarija, ostali djelatnici knjižnice su ih sažaljivo gledali…

 6. Diplomat je, kako se to kolokvijalno kaže, puko. Njegova izjava govori da teško uspijeva sakriti bahatost, ali i nervozu.

 7. Desetljećima Uzelac zna i obilno unerediti medijsku scenu. Tužba je pokušaj da mu se stane na rep. Izvješćujte.

 8. Izgubit će Bobovečka i njena mentorica Vuleta na sudu. Isto kao što gradonačelnik Duspara gubi sudove. Na lošeg su se ugledale.

 9. Gledale su kako Duspara sječe glavu Ivanu Stipići. Riječ nisu rekle, jer su u tome vidjele svoju šansu. Stribor ne podnosi pizde muške i ženske. I to ga je potaknulo na reakciju. Naravno da sam na njegovoj strani.

 10. Birokratkinje moraju biti svjesne da će proces pratiti cijela Hrvatska i da će im sve to skupa obilježiti karijere, a i živote.

 11. I šta će sad stribor kad popuši? Oće ić ovrhe? Jel on uopće ima ikakva primanja? HDZ je ostavio svim komunistama penzije, onda je valjda i nejmu ostala? Ipak je on nosio tašne od sekretara.

  A birokracija se sva eno trese, sve me strah da im se ne dogodi sinkopa.

Odgovori